USF1 confirma negocierile cu de la Rosa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.11.2009
USF1 sustine ca are o lista de 12 candidati pentru un loc in cadrul echipei, unul dintre acestia fiind Pedro de la Rosa.

In prezent pilot de teste la McLaren Mercedes, Pedro de la Rosa a fost creditat cu sanse mari sa ajunga la Campos Grand Prix, insa divergentele pe tema contractelor de sposorizare au impiedicat parafarea unei intelegeri.

Cu toate acestea, spaniolul este pe lista de achizitii a celor de la USF1, aflata in cautarea unui pilot experimentat pentru 2010.

"Cel mai important lucru este sa lucram cu piloti care au experienta in F1, pur si simplu din cauza limitarii testelor. Pedro de la Rosa este pe lista noastra. Experienta lui ar fi un mare castig pentru noi. Lista noastra are aproximativ 12 nume, dar nu va fi usor sa alegem doi sau trei dintre ei", a declarat Ken Anderson, directorul sportiv al USF1, pentru publicatia Auto Hebdo.

Sursa citata a mai mentionat ca lista pilotilor ar mai include si numele lui fostului campion mondial Jaques Villeneuve, precum si pe cel al lui Franck Montagny, fost pilot de teste al echipei Toyota. Anterior, Villeneuve a confirmat ca este in discutii cu USF1 pentru un loc pe grila de start in 2010.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru