Anderson a prezentat Porsche Panamera Turbo

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Germanii de la Anderson au venit la Frankfurt cu un Porsche Panamera Turbo de 577 de cai.

Casele de tuning care îşi întind covorul la Salonul Auto de la Frankfurt reprezintă un mare punct de atracţie pentru toată lumea. Ca orice tuner care se respectă, Anderson Germany nu putea lipsi de la această întrunire. Pentru a se putea prezenta la evenimentul german, tunerii nemţi au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Porsche Panamera Turbo.

La exterior, casa de tuning germană a modificat bara de protecţie frontală, a înlocuit capota de serie cu una din fibră de carbon, iar blocurile optice faţă şi spate beneficiază acum de tehnologia LED. Pentru ca ecuaţia să fie completă, Anderson a apelat la ajutorul unui eleron masiv. Ca orice ca tuner care se respectă, din peisaj nu puteau lipsi jantele de 22 de inch.

La interior, germanii au montat un volan sport care dispune de aplicaţii din fibră de carbon, iar planşa de bord şi consola centrală au beneficiat de acelaşi tratament. Tapiţeria lui Panamera Turbo Anderson este fabricată din Alcantara, iar cusăturile de culoare roşie completează peisajul din habitaclu.

Pachetul de performanţă creat de germani reuşeşte să stoarcă din propulsorul V8 de 4.8 litri 577 de cai putere.

Această cifră a fost obţinută prin recalibrarea unităţii ECU şi prin înlocuirea sistemului de evacuare. De asemenea, garda la sol a modelului din Stuttgart a fost micşorată cu 40 mm.

Via | Anderson Germany

Comentarii (2)

  • la partea mecanica au facut treaba buna ,dar la aspect au cam dat-o in bara !Nu vad rostul de a pune pe o limuzina ,chiar si super sportiva fiind praguri,eleroane,caroserie rosie si capota neagra.E chicioasa!
    0 0
  • Vasilica
    Eu tot nu inteleg de ce aia din bloc si-au pus ferestrele intr-o parte daca asa e si sediul lor cu ferestre strambe va dati seama ce duda o sa iasa din masina.


    P.S
    Oricum sub Duster!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru