Oficial: Virgin Group, primul sponsor major pentru Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.03.2009
Brawn GP a anuntat sambata ca Virgin Group a devenit primul sponsor major al echipei, logo-ul companiei urmand sa fie prezent pe monopostul BGP 001.

Performantele obtinute in testele din aceasta iarna au adus si primul sponsor major pentru cea mai noua echipa de pe grila de start a Formulei 1, Brawn GP.

Ross Brawn a confirmat oficial ca Virgin Group, compania care anterior a fost in discutii pentru preluarea echipei Honda Racing, a devenit sponsorul echipei. Logo-ul Virgin va fi vizibil pe monoposturile Brawn inca din acest weekend, in cadrul Marelui Premiu al Australiei.

Motivele pentru care Virgin Group a decis sa investeasca in Formula 1 nu sunt legate doar de aspectul comercial, ci si de intentia britanicilor de a dezvolta un combustibil ecologic. Patronul Virgin Group, Richard Branson, a dezvaluit ca va discuta cu echipele din Formula 1 posibilitatea de a furniza in viitorul apropiat combustibilul pentru monoposturile din aceasta competitie.

In plus, Brranson a adaugat ca intentioneaza sa se implice si mai mult in cadrul echipei Brawn GP, motiv pentru care team-ul condus de Ross Brawn si-ar putea schimba numele in Virgin in urmatoarele trei-patru saptamani.

Via | Brawn GP

Taguri: Brawn GP, sponsor

Comentarii (2)

  • virgin-brawn
    o echipa frumoasa:).Succes!
    0 0
  • ctlnmihai
    Virgin Group, primul sponsor major pentru Brawn GP
    Henry Lloyd este al doilea sponsor...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru