Patrick, tentata sa refuze prezenta in F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Danica Patrick a marturisit ca nu este foarte atrasa de ideea de a concura in Formula 1, dupa ce USF1 a dezvaluit ca pilotul de sex feminin este una dintre optiunile echipei.

USF1 spera sa isi faca debutul in Marele Circ in 2010, iar in prezent este in cautarea unor piloti cu care sa ia startul in sezonul de debut.

Ken Anderson, unul dintre sefii viitoarei echipe, a dezvaluit recent ca Danica Patrick, primul pilot de sex feminin care a castigat o cursa de monoposturi, este una dintre tintele team-ului.

Cu toate acestea, Patrick a dezvaluit ca nu se simte foarte atrasa de ideea participarii in F1 si spune ca va analiza cu mare atentie o potentiala oferta din partea USF1. "Cu siguranta este foarte scump sa organizezi teste, iar acolo ar trebui sa iti oferi sprijinul pentru un loc in echipa. Timpul este foarte pretios, iar eu am foarte putin timp liber, asa ca daca Anderson nu a fost serios nu cred ca voi face acest pas. Sunt fericita unde sunt acum si mi-ar lua ceva timp sa-mi schimb parerea", a declarat Patrick pentru agentia de presa Associated Press.

Echipa USF1 se va lansa oficial astazi in cadrul unui eveniment ce va fi transmis in direct de postul de televiziune SpeedTV.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla mai multe amanunte despre lansarea oficiala a USF1.

Taguri: Patrick, USF1

Comentarii (4)

  • pilotul de sex feminin
    eu zic ca ar cam fi cazul sa renuntati la expresia asta.
    0 0
  • @andreivoicu
    Si cum sa-i spunem, piloata? :) Din cate stiu, nu exista un termen feminin pentru cuvantul pilot.
    0 0
  • prudentul
    termene propuse
    Pilotă
    Pilotesă
    Pilotiţă
    Pilotătoare


    No, vezi, nimai bunăvoinţă să ai...că găseşti.
    0 0
  • pilot ba.. pilot
    nu trebuie sa specifici nimic ca sa se stie ca e feminin.. e un pilot ca oricare altii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru