Perez admite că Sauber are probleme tehnice cu noul monopost

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.02.2012
Sergio Perez este dezamăgit de defecţiunile tehnice şi de dificultatea de a seta corespunzător noul monopost Sauber pe care îl testează la Barcelona.

Sauber este una dintre echipele care înregistrează probleme în a doua sesiune de evaluare care are loc în această săptămână pe circuitul de la Barcelona.

Sergio Perez a parcurs 66 de tururi în prima zi de teste, însă programul său a fost bulversat de mai multe defecţiuni tehnice, la care s-a adăugat şi dificultatea de a seta monopostul în mod corespunzător.

"Nu ne-am îndeplinit deloc programul. Ne aşteptam să facem mai multe tururi, dar am avut unele probleme şi a trebuit să ne oprim o perioadă. Suntem departe de cea mai bună formă, dar de aceea ne concentrăm să maximizăm potenţialul şi să scoatem tot ce este mai bun de la monopost. În acest moment nu suntem capabili să facem asta pentru că avem prea multe probleme şi setările nu sunt încă acolo unde vrem, dar sunt încrezător că putem îmbunătăţi", a declarat mexicanul.

În plus, Perez a admis că actualul monopost nu este la fel de competitiv precum monopostul din sezonul trecut în acelaşi stadiu al testelor de iarnă.

"Aşa aş spune în acest moment.

Cred că până acum am avut mai multe probleme care au necesitat mai mult timp pentru a le rezolva. Dar toată lumea are probleme şi cred că nimeni nu şi-a completat programul. Partea bună este că se întâmpla în teste. Dar trebuie să găsim o soluţie", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru