Petrov a rămas fără fonduri în negocierile pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vitaly Petrov a pierdut sprijinul sponsorilor săi şi nu mai poate continua negocierile pentru semnarea unui contract pentru sezonul următor.

Şansele lui Vitaly Petrov de a rămâne în Formula 1 în sezonul următor au scăzut dramatic miercuri după ce Oksana Kosachenko, managerul său, a anunţat că sponsorii săi nu mai doresc să finanţeze cariera acestuia. Petrov miza până acum pe sprijinul companiei ruse de stat care construieşte elicoptere, dar şi pe banii primiţi din partea producătorului de produse chimice Sibir.

"Am luat o pauză. Am nevoie de timp pentru a ne consolida posibilităţile financiare şi să înţeleg dacă mai are sens să continuăm negocierile. Dacă nu există bani, nu există niciun pilot. În plus, nu sunt pregătită să negociez pe tot parcursul iernii, ca anul trecut", a declarat ea pentru publicaţia rusă R-Sport.

Speculaţiile despre situaţia financiară a lui Petrov circulă de mai mult timp în presa internaţională, însă este pentru prima oară când au fost confirmate şi de managerul pilotului rus.

Urmareste Automarket
Anterior, presa internaţională a speculat că locul lui Petrov la Caterham va fi luat cel mai probabil de Charles Pic, francezul care a debutat în acest sezon în Formula 1 la Marussia.
Chiar dacă nu a avut posibilitatea să-şi demonstreze calităţile la volanul monopostului rus, francezul este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri piloţi din pluton, fapt care i-a atras atenţia lui Tony Fernandes, proprietarul Caterham.

Între timp, locul său la Marussia ar putea fi luat de Max Chilton , care a fost numit pilot de rezervă al echipei chiar înaintea cursei din Singapore.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • Raman "sicanele mobile" fara bani si fara piloti...propun sa le lase oprite pe traseu,in diferite puncte strategice,tot draq ala e :))))
    6 0
  • Si mergi tu cu o echipa sa completezi grila de start ;) ?
    1 7
  • Se poate completa cu o echipa de top din GP2,e cam acelasi lucru ;)!Si de ce trebuie sa fie neaparat numarul asta de echipe la start,in afara de bani pentru Bernie...nu cred ca noi o sa le simtim lipsa,sau ma rog,cei mai multi dintre noi !?
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru