Petrov, principalul favorit sa concureze la Campos

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Vitaly Petrov este principalul favorit sa devina coechipierul lui Bruno Senna la Campos, dupa ce intelegerea cu Pedro de la Rosa a cazut pentru ca spaniolul nu are sponsori.

Campos a anuntat recent ca Bruno Senna va concura pentru echipa incepand din sezonul 2010, insa numele coechipierului sau ramane in continuare incert.

Desi a admis interesul pentru Pedro de la Rosa, Campos a dezvaluit ca pilotul de teste al echipei McLaren nu reprezinta o optiune din cauza lipsei de sponsori. In acest context, Campos isi indreapta deja atentia spre rusul Vitaly Petrov, varianta de rezerva fiind venezueleanul Pastor Maldonado.

"As vrea sa il am pe Pedro de la Rosa, dar el este spaniol si sunt probleme cu sponsorizarea spaniolilor. Exista optiuni din Rusia si Venezuela, dar totul depinde sponsori", a declarat Adrian Campos, seful echipei.

Cel mai in forma pilot rus in acest moment este Vitaly Petrov, care a terminat pe locul 2 sezonul 2009 de  GP2 in spatele lui Nico Hulkenberg, proaspat confirmat la Williams pentru anul viitor. Rusul are avantajul de a putea beneficia de sprijin din partea sponsorilor, in timp ce venezueleanul Pastor Maldonado a terminat doar pe locul 6 in acest an.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru