Piquet Jr, refuzat de Campos Meta

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.01.2010
Nelson Piquet Jr. s-a autopropus la Campos Meta pentru sezonul 2010, insa noua echipa acceptata pe grila de start a F1 a refuzat propunerea brazilianului.

Presa internationala a speculat recent ca Nelson Piquet Jr are sanse mari sa revina in Formula 1 anul viitor la noua echipa Campos Meta, dupa ce a fost dat afara de la Renault la jumatatea anului trecut.

Analistii au considerat insa ca brazilianul va intampina dificultati in paddock din cauza implicarii sale directe in mult-mediatizatul scandal Crashgate, care a dus la suspendarea pe viata a lui Flavio Briatore din toate competitiile gestionate de FIA.

Daniele Audetto, managerul general al celor de la Campos, a confirmat discutiile dintre cele doua parti, insa a explicat ca propunerea a venit chiar din partea brazilianului. Totusi, Audetto a exclus posibilitatea ca Piquet Jr sa concureze alaturi de Bruno Senna, confirmat la echipa la finalul anului trecut.

"Am primit o oferta din partea lui Piquet Jr, iar Adrian Campos (n.r - seful Campos Meta) a analizat-o. Nu avem nimic impotriva lui Piquet Jr, chiar daca a fost implicat in scandalul de trucare. Este un pilot excelent, este rapid si are experienta.

Dar dupa ce am semnat deja cu Bruno Senna, nu putem avea doi brazilieni", a declarat Audetto pentru publicatia italiana La Stampa.

Via | Autocar

Taguri: Campos, Piquet Jr

Comentarii (2)

  • Terminat
    Tembelul nu realizeaza ca este terminat.Ce manager de echipa risca sa angajeze un turnator dovedit?
    0 0
  • totusi
    Remarc, totusi, raspunsul elegant al celor de la Campos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru