Ploaia va ocoli Marele Premiu al Coreei de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.10.2010
Marele Premiu al Coreei de Sud nu va fi afectat deloc de ploaie, potrivit ultimelor date furnizate de meteorologi.

După ce ploile puternice au bulversat complet desfăşurarea Marelui Premiu al Japoniei din urmă cu două săptămâni, vremea frumoasă va reveni în Formula 1 în acest weekend, cu ocazia ediţiei inaugurale a Marelui Premiu al Coreei de Sud.

Potrivit datelor furnizate de serviciul britanic de meteorologie Met Office, circuitul Yeongam va fi ocolit de precipitaţii. Astfel, prognoza meteo pentru Mokpo, cel mai apropiat oraş de circuit, indică cer senin pentru zilele de vineri şi sâmbătă şi uşoare înnorări pe parcursul zilei de duminică, fără ca acest lucru să însemne potenţiale ploi. Temperaturile vor oscila între 14 grade pe parcursul nopţii şi 23 de grade în cursul după-amiezelor, cu 22 de grade aşteptate pentru primele două zile de competiţie.

Informaţiile privind absenţa ploilor reprezintă o veste foarte bună pentru piloţi, în condiţiile în care circuitul a fost finalizat cu numai câteva zile în urmă şi se anticipează că aderenţa va fi foarte scăzută.

Via | BBC Weather

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru