Şanse reduse de ploaie în Marele Premiu al Braziliei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Primele informaţii indică faptul că ploaia va ocoli circuitul de la Interlagos în toate cele trei zile ale competiţiei.

Ploile care au afectat ultimele două curse desfăşurate la Interlagos au condus la numeroase ipoteze privind o repetare a situaţiei şi în acest sezon, ceea ce ar influenţa în bună măsură lupta pentru titlul mondial.

Cu toate acestea, primele informaţii meteo sugerează că piloţii vor concura pe un circuit uscat pe tot parcursul weekendului. Astfel, vineri se anticipează temperaturi maxime de 26 de grade şi înnorări în cursul după-amiezii, însă şansele de ploaie sunt reduse. Sâmbătă, temperaturile vor urca până la 28 de grade, iar cerul va fi prepominant senin, şansele de ploaie fiind practic zero.

Pentru duminică se anticipează o repetare a istoriei de vineri, când norii vor începe să apară pe cer spre finalul după-amiezii. Din nou, şansele de ploaie sunt reduse, însă lucrurile s-ar putea schimba pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul săptămânii, aşa cum s-a întâmplat de altfel şi în Coreea de Sud.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru