Presă: Hispania Racing este de vânzare

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
Publicaţia spaniolă AS susţine că Hispania Racing a fost pusă la vânzare de proprietarul Jose Ramon Carabante pentru a găsi resurse de finanţare pentru noul monopost.

Hispania Racing traversează o situaţie dificilă în perspectiva sezonului 2011, după ce echipa a eşuat în tentativa de a iniţia un parteneriat tehnic cu Toyota Motorsport prin care să utilizeze monopostul TF110 cu care japonezii intenţionau să concureze în Formula 1 în acest an.

În prezent, echipa nu are niciun monopost pentru anul viitor şi nici resursele de finanţare necesare, motiv pentru care spaniolii riscă să nu poată lua startul în competiţie. Din acest motiv, publicaţia spaniolă AS susţine că proprietarul Jose Ramon Carabante caută deja un cumpărător pentru echipa ca ultima soluţie.

"Hispania Racing nu are nicio maşină, niciun pilot, niciun sponsor, doar un motor Cosworth, motiv pentru care Jose Ramon Carabante şi partenerii săi au pus echipa la vânzare. Este evident că, dacă găseşte un cumpărător, Carabante se va dispensa de echipă", susţine sursa citată.

Hispania Racing l-a atras recent ca partener pe Juan Villalonga, fostul CEO al companiei Telefonica, însă nici acesta nu a reuşit să găsească resurse de finanţare pentru echipă.

Informaţiile au fost însă negate de şeful Colin Kolles încă din această săptămână, acesta afirmând că echipa va construi un monopost în timp util. "Vom avea un monopost şi sunt în plin procesor de construcţie", a precizat el.

Via | AS

Comentarii (2)

  • Hispania
    O cumpar eu cu 1 Euro si trimit angajatii in concediu fara plata .

    Ca de altceva nu a fost buna echipa asta in afara sa ramana la 4 s pe tur in urma si sa-i incurce pe cei care ii ajung din spate de vreo 3-4 ori pe cursa .
    4 1
  • toreador023
    Hispania
    scapam de un jalon....
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru