Presă: Kobayashi negociază cu Caterham pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 20.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi a efectuat o vizită la sediul echipei Caterham ca parte a negocierilor pentru semnarea unui contract pentru sezonul 2014, potrivit presei franceze.

Esential 3 este numarul echipelor care nu si-au definitivat liniile de piloti pentru 2013: Caterhma, Marussia si Sauber
Caterham este singura echipă care nu a anunţat încă numele niciunuia dintre piloţii pentru sezonul 2014 al Formulei 1. Presa internaţională speculează de mai mult timp că britanicii analizează posibilitatea semnării unui contract cu Heikki Kovalainnen, care a mai concurat pentru echipă în perioada 2010-2012.

Totuşi, publicaţia franceză AutoHebdo a dezvăluit că japonezul Kamui Kobayashi a fost văzut la fabrica celor de la Caterham, ceea ce sugerează că cele două părţi negociază un contract pentru anul viitor.

Kobayashi a debutat în Formula 1 pentru Toyota în finalul sezonului 2009 şi a concurat pentru Sauber în următorii trei ani, însă şi-a pierdut locul pentru 2013 din cauza lipsei de finanţare.

Un alt posibil candidat pentru un loc la Caterham este Giedo van der Garde.

Olandezul a debutat în Formula 1 în acest sezon pentru echipa britanică fără să impresioneze, însă are posibilitatea de a contribui financiar la bugetul echipei.

El a confirmat prin intermediul managerului său că negociază şi cu Marussia şi Sauber, celelalte echipe care nu şi-au confirmat încă liniile complete de piloţi. "Încă lucrăm, suntem foarte ocupaţi cu negocierile. Vorbim cu toate echipele care au un loc disponibil", a precizat Jan Paul ten Hoopen, managerul său.

Via AutoHebdo, GPUpdate

Comentarii (5)

  • JugaruGabi
    Cum se face ca in F1 apar numai "piloti" (am scris asa ca sa nu ma certe altii de pe aici, facandu-i soferi) cu un talent incomensurabil de a cauza accidente?
    3 5
  • pablo256r
    JugaruGabi
    Vorbesti verze!
    Koba nu e un pericol pentru pilotii din F1 mai mare sau mai mic fata de Maldonado sau amicul tau Grosjean.
    E un pilot simpatc si mai poseda si ceva talent.
    7 0
  • Pai daca depasiri nu prea sunt in F1, macar sa fie accidente. Alea, alea. Vrei sa se simta singur Grosjean? Pe urma iar merge la psiholog si acuza singuratatea...
    4 8
  • JugaruGabi
    Grosjean s-a mai maturizat, sa fim seriosi acum.
    Insa gogu' ala de Maldonado... e periculos.

    Daca vine si Kobayashi inapoi, ar fi misto sa ii vedem in aceeasi echipa. The Crash Brothers. :))))
    2 2
  • JugaruGabi
    Pablo, abia acum ti-am vazut mesajul...

    Iti arat cateva torpile de ale lui Koba care se bat de la egal la egal cu Maldonado si cu Grosjean.

    Pe Grosjean nu il lauda nimeni gratuit, asa ca nu inteleg de unde pana unde ai scos-o pe asta cu prietenul meu. Nu imi plac deloc francezii, dar nici nu a mai comis gafele din 2011, si daca esti cu capul pe umeri imi vei da dreptate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru