Presă: Pic va concura pentru Caterham în 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 21.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa germană susţine că Charles Pic şi-a asigurat deja contractul cu Caterham pentru 2013, în timp ce locul său la Marussia va fi luat de Max Chilton.

Sezonul 2013 al Formulei 1 ar putea fi marcat de câteva debuturi, dar şi de reveniri ale unor foşti piloţi, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia germană Auto Motor und Sport.

Sursa citată afirmă că Charles Pic, francezul care a debutat în acest sezon în Formula 1 la Marussia, a ajuns deja la un acord cu Caterham, acolo unde îl va înlocui pe Vitaly Petrov după ce rusul a rămas fără resurse financiare. Între timp, locul lui Pic la Marussia ar urma să fie luat de Max Chilton, britanicul care a concurat în sezonul 2012 de GP2 şi care a fost anunţat deja ca pilot de rezervă al echipei pentru ultimele şapte curse.

Caterham ar putea avea chiar o linie complet nouă de piloţi în cazul în care şi Heikki Kovalainen va părăsi echipa, iar presa speculează că în locul său va aunge Sebastien Buemi, fostul pilot al Scuderiei Toro Rosso şi actualul pilot de rezervă al celor de la Red Bull.

Urmareste Automarket
Nu în ultimul rând, Jaime Alguersuari ar putea de asemenea să revină în Marele Circ la Sauber sau chiar la Force India, în situaţia în care Nico Hulkenberg sau Paul di Resta vor primi o ofertă tentantă din partea uneia dintre echipele de top.
Tot în garajul Force India ar putea sosi şi Adrian Sutil, care a rămas în acest sezon fără echipă după ce indienii l-au preferat pe Hulkenberg.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Charles Pic = Jared Leto?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru