Primele fotografii cu Massa dupa externarea din spital

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.08.2009
Automarket va prezinta primele fotografii cu Felipe Massa dupa externarea pilotului brazilian din spitalul de la Budapesta.

Felipe Massa a parasit in aceasta dimineata spitalul din Budapesta pentru a continua programul de realibilitare in Brazilia, tara sa natala.

Starea de sanatate a vice-campionului mondial este buna, insa urmele accidentului suferit de brazilian sunt inca vizibile pe chipul sau.

Astfel, fotografii agentiilor internationale de presa au reusit sa il imortalizeze pe Massa chiar in momentul in care acesta urca la bordul avionului privat care il transporta la Sao Paulo. Conform imaginilor, afectiunea suferita de Massa la ochiul stang este inca vizibila la 9 zile dupa acicdentul de la Hungaroring.

Felipe Massa a acordat un interviu pentru Ferrari in care vorbeste despre revenirea sa pe circuit si despre modul in care priveste revenirea in Formula 1 a lui Michael Schumacher. Interviul integral este disponibil aici.

Taguri: Massa

Comentarii (4)

  • Massa!!!
    Get well soon!! Fortza Massa & Ferrari
    0 0
  • ...
    in cateva saptamani ar trebuii sa-i dispara aceste urme...gooo felipe
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Get well soon :))) Welcome back old friend!
    0 0
  • adio
    Da, in cateva saptamani o sa uite lumea total de Massa. Nu a fost, nu este si nici nu va fi un pilot de top. Oricum lovitura aia l-a desfigurat, si cum ca in orice business cu multi bani si camere foto, daca n-ai fata simpatica nu ai loc.

    Adios.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru