Raikkonen: "Cu siguranta, WRC reprezinta o optiune"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.10.2009
Kimi Raikkonen spune ca nu a decis inca unde va pilota in sezonul 2010, insa a afirmat din nou ca transferul in Campionatul Mondial de Raliuri reprezinta o optiune.

Situatia contractuala a pilotilor din Formula 1 reprezinta una dintre marile necunoscute in perspectiva sezonul urmator. Dupa ce Nico Rosberg a dezvaluit ca va parasi Williams dupa Marele Premiu din Abu Dhabi fara sa nominalizeze viitoarea sa echipa, Kimi Raikkonen continua sa nu aiba niciun contract pentru 2010.

Pilotul finlandez a admis ca ar putea chiar sa paraseasca Formula 1, afirmand din nou ca ar putea concura in Campionatul Mondial de Raliuri. "WRC este cu siguranta una dintre optiuni. Dar nu este vorba numai despre Formula 1 si raliuri, mai sunt si alte lucruri pe care le-as putea face, asa ca vom vedea ce va fi", a declarat finlandezul.

Campionul mondial din sezonul 2007 afirma insa ca va include in eventualul contract de F1 o optiune pentru a putea concura ocazional in raliuri. "Atat timp cat nu afecteaza ceea ce fac in Formula 1, nu exista nicio problema", a mai precizat el.

Via | Associated Press

Taguri: Raikkonen

Comentarii (7)

  • RK
    Daca se duce in WRC a pierdut si pe parte financiara. iese in anonimat. pacat .
    0 0
  • @Kimi
    un ziar finlandez a publicat astazi,la ora 13:56 asta : - Räikkönen: "McLaren is my only option"-Kimi Räikkönen told MTV3 that McLaren is his only option. - I haven't even discussed with Toyota, Räikkönen assured. - If you want to drive a winning car then McLaren is the only option. My situation should be clear within a few days, Räikkönen hinted
    0 0
  • @Alexandra1710
    Poti sa-mi dai si link-ul catre stire?
    0 0
  • @daniel.popescu
    imediat.eu am luat stirea de pe forumul lui Kimi.era postata de o fata din finlanda.ma uit sa vad daca a postat linkul si daca nu,o sa o rog sa mi-l dea :) imediat
    0 0
  • @link
    http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2009/10/985468 .asta e.e in finlandeza.probabil o sa apara stirea si pe autosport mai tarziu :)
    0 0
  • @Alexandra1710
    Multumesc pentru link. Il studiez acum :)
    0 0
  • daniel.popescu
    cu placere.mai postez pe aici daca se mai aude ceva :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru