Raikkonen, "infometat" dupa victorii

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.01.2009
Kimi Raikkonen spune ca este mai dornic ca niciodata sa castige din nou titlul mondial, dupa performantele modeste realizate in sezonul trecut.

Confruntat cu o lipsa acuta de forma in special dupa Marele Premiu al Spaniei din luna aprilie 2008, Raikkonen marturiseste ca isi doreste foarte mult sa cunoasca din nou gustul victoriei in F1.

"Nu as fi aici daca nu as fi avut motivatia si foametea de a fi inca in F1. Chiar daca anul trecut nu a fost chiar asa cum ne-am fi dorit, asta nu schimba deloc faptul ca imi place F1. Ma bucur sa iau parte la F1".

"Am o echipa grozava in spate care imi permite sa fac si alte lucruri, iar asta face lucrurile mai usoare. Sunt intr-o pozitie foarte buna din punctul asta de vedere si ma bucur sa lucrez cu aceasta echipa. Vreau sa spun ca sunt sub contract in acest an si anul viitor, iar apoi voi vedea cum ma simt, cum va merge Formula 1 si apoi ma voi decide asupra viitorului", a declarat finlandezul in cadrul unei confereinte de presa.

Vorbind despre sezonul trecut, campionul mondial din 2007 a admis ca a comis mai multe greseli, insa sustine ca acelasi lucru este valabil si in cazul echipei sale.

"Am facut cateva greseli, iar echipa a facut la randul ei cateva greseli in anumite momente, dar asta face parte din curse", a adaugat finlandezul. "Toata lumea face greseli si trecem impreuna prinn momente grele si bune. Uneori este implicat si norocul, dar norocul vine si prin prisma muncii depuse, uneori este in favoarea ta, alteori in defavoarea ta. Depinde de mine si de baietii din jurul meu sa obtinem tot ce este mai bun. Uneori esti norocos, alteori nu, dar asta nu schimba nimic. Daca este ceva legat si de noroc, atunci sper ca anul acesta voi fi norocos".

Pilotul Scuderiei Ferrari insista ca a lasat deja in urma dezamagirea anului trecut si se gandeste doar la revenirea in forta in 2009 pentru a recupera trofeul obtinut in 2007. "In primul rand, am facut cateva greseli si cateva alegeri proaste. iar apoi ne-a luat prea mult pentru a recupera. Dar nu are niciun rost sa vorbim despre anul trecut, acesta este trecutul si nu il mai putem schimba.Intotdeauna incerc sa castig si sper ca putem castiga campionatul in acest an, dar nu voi promite nimic si nu voi spune asta cu mana pe inima, pentru ca e posibil sa nu se intample.Pur si simplu vom incerca si vom face tot ce putem pentru a reveni pe podium.

Asa cum am mai spus, este inca devreme si trebuie sa muncim. Speram sa reusim".

Taguri: Ferrari, Raikkonen

Comentarii (1)

  • bv kimi
    va iesi campion..pariez pe el
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru