Raikkonen va concura cu Renault Duster într-o cursă pe gheaţă în Rusia

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen este unul dintre piloţii de Formula 1 care vor participa la o cursă pe gheaţă pe Hipodromul din Moscova în 23 februarie la volanul unui Renault Duster.

Esential 3 piloti de Formula 1 vor lua startul in Cursa Starurilor de la Moscova
Publicaţia rusă Za Rulem organizează în 23 februarie o competiţie pe gheaţă intitulată Race of Stars care se va desfăşura pe Hipodromul din Moscova, iar organizatorii au reuşit să-şi asigure serviciilor câtorva piloţi de Formula 1.

Cel mai sonor nume este cel al lui Kimi Raikkonen, pilotul echipei Lotus fiind recunoscut pentru apetitul pe care îl are pentru diverse competiţii din lumea sporturilor cu motor. El va urca la volanul unui Renault Duster si va fi acompaniat şi de Charles Pic, pilotul echipei Caterham, pe lângă alţi piloţi consacraţi din Rusia, printre care se numără Vitaly Petrov, pilotul de raliuri Evgeny Novikov sau Daniil Kvyat, membru în echipa de juniori a celor de la Red Bull.

"Fără nicio îndoială, este o oportunitate unică pentru toţi fanii din Rusia ai lui Kimi Raikkonen să-l vadă în carne şi oase la Moscova pe un circuit de curse mai devreme decât 2014, când va avea loc Marele premiu al Rusiei de la Soci", a declarat Anastasia Bendikova, CEO-ul companiei care gestionează promovarea evenimentului.

Cursa pe gheaţă de la Moscova va avea loc la numai o zi după finalizarea celei de-a două sesiuni de teste de la Barcelona.

Via TheF1Times

Comentarii (2)

  • Sigur face fata; bafta!
    14 2
  • Damian
    Daca nu se rataceste
    2 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru