Red Bull Racing abandonează şi a treia zi de teste de la Jerez

de Daniel Popescu
Joi, 30.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a fost nevoită să abandoneze şi a treia zi de teste din cauza defecţiunilor la sistemul ERS furnizat de Renalt, după ce a reuşit să parcurgă doar trei tururi.

Esential 14 este numarul tururilor parcurse de Red Bull Racing in primele trei zile de teste de la Jerez
Renault nu a reuşit să remedieze integral defecţiunile la sistemul ERS care echipează monopostul Red Bull Racing RB10.

Daniel Ricciardo a ieşit pe circuit aproape de orele prânzului, însă a oprit monopostul la jumătatea turului, iar ulterior australianul a reuşit să parcurgă numai două tururi.

În urma acestor probleme repetate, cvadrupla campioană mondială a fost nevoită să renunţe la ziua de teste, exact aşa cum procedase şi miercuri tot din cauza defecţiunilor la sistemul ERS furnizat de Renault. Andy Damerum, inginerul coordonator al celor de la Red Bull, a admis că echipa traversează o perioadă dificilă.

Măsurile luate au rezolvat problema doar parţial şi, la fel ca ieri, este mai bine să ne oprim şi să săpăm adânc pentru a găsi o soluţie.

Andy Damerum
Inginer coordonator Red Bull
"Miercuri am lucrat din greu pentru a face schimbările pe care le-am considerat necesare pentru a remedia problemele pe care le-am identificat şi speram să avem mai mult succes astăzi.
Din păcate, măsurile luate au rezolvat problema doar parţial şi, la fel ca ieri, este mai bine să ne oprim şi să săpăm adânc pentru a găsi o soluţie"
, a declarat el.  

Totuşi, oficialul Red Bull este convins că echipa va reuşi să remedieze defecţiunile împreună cu Renault în timp util.

"Evident, nu suntem acolo unde am vrea să fim şi întreaga echipă este frustrată de aceste probleme. Totuşi, suntem destul de buni când vine vorba să ne revenim după astfel de momente. Este momentul în care întreaga echipă se adună şi sunt sigur că vom rezolva problemele", a adăugat el.

Pe lângă problemele de miercuri şi joi, Red Bull Racing nu a putut efectua decât trei tururi în prima zi de teste din cauza montării eronate a unei componente în cadrul monopostului.

Via Red Bull

Comentarii (7)

  • GrosJan
    Doamnee, ce aratare e si asta in partea din spate. Avand un motor mai mic speram la niste masini elegante, fine, fluide. Uite cu ce imi venira..
    3 6
  • Mi-e ca o sa sape pana dau de petrol. In ritmu' asta nu-i vad bine.
    15 3
  • rachiuion
    ce s-ar mai fi bucurat si tifosii de asa isprava RBR. Dar ei acum au altele pe cap, venira unii McLaren cu nu stiu ce gaselnita si se anunta inca un sezon secetos
    8 5
  • pablo256r
    Sezonul asta chiar va fi crucial sa ai un monopost care sa ajunga in fiecare cursa la linia de finish. Nu stiu ce au gresit cei de la Renault, timp mai au, dar e grav cand nu poti sa parcurgi macar 2-3 ture fara sa tragi pe dreapta. Poate nu e greseala Renault ci a RBR insa cineva trebuie sa gaseasca solutia la problema.
    Nu ca nu sint competitivi. Nici macar nu au timp de referinta cu care sa poti compara nivelul la care sint!
    Lotus macar nu au cheltuit cu deplasarea sa tot repare monopostul :))
    10 2
  • Rachiuion
    Nu cred ca m-as bucura daca masina Ferrari ar merge la fel de prost ca asta RBR, dar cei de la McLaren par disperati sa incheie pe primul loc, plus se concentreaza numai pe sprinturi mici, in timp ce alte echipe s-au concentrat pe stinturi lungi. Se anunta seceta pentru McLaren, din pacate.
    6 1
  • Sa dai 20 de mil pe un motor Renault si sa nu mearga... Aaa, stai, altcineva nu le da motor :D Le da Ferrari un motor, asa ca sa vada si baietii de la Red Bull ce inseamna sa faci motoare.
    Candva radeam de Lotus, dar uite ca au fost inspirati sa nu vina la Jerez. Oricum n-aveau ce testa.
    6 7
  • pablo256r
    Mai degraba cred ca e o problema la monopostul RBR decit la motoarele Renault. Echipa sora (Toro Rosso-Renault) vad ca e in stare sa incheie cateva ture fara sa scoata fum. Pana si Caterham au mai multe ture efectuate decit RBR. Ceva a gresit Newey si nu Renault.
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru