Rezultate neconcludente: Vettel și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din China

de Daniel Popescu
Vineri, 12.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în prima sesiune de antrenamente din China, însă Valtteri Bottas și-a luat revanșa pentru Mercedes în a doua sesiune, când a fost cel mai rapid.

Ferrari și Mercedes și-au împărțit victoriile în primele sesiuni de antrenamente libere de Formula 1 din cadrul Marelui Premiu al Chinei, etapa cu numărul 1.000 din istoria competiției.

În prima sesiune, cel mai bun timp a fost stabilit de Sebastian Vettel, care a fost cronometrat cu 1:33.911. Pilotul Scuderiei Ferrari a stabilit timpul cu pneuri medium și l-a devansat cu două zecimi de secundă pe Lewis Hamilton, care a folosit însă pneurile soft.

Charles Leclerc și-a trecut în cont locul trei în fața lui Max Verstappen, care a reușit să-l surclaseze pe Valtteri Bottas de la Mercedes.

Finlandezul a oferit însă o replică pe măsură în a doua sesiune, când a stabilit timpul de referință cu 1:33.330. Vettel a fost la numai 0.027 secunde de rivalul său de la Mercedes, în timp ce Verstappen și Hamilton au completat următoarele două poziții.

Renault a oferit primele semne de progres după un debut modest de sezon și a ocupat locul 6 prin Daniel Ricciardo în prima sesiune și locul 5 prin Nico Hulkenberg în a doua sesiune.

La fel de promițători au fost însă și cei de la McLaren, care au terminat a doua sesiune pe locurile 6 și 8 prin Carlos Sainz și Lando Norris, cu Leclerc între cei doi piloți. Între timp, cei de la Williams au fost cei mai lenți în ambele sesiuni de antrenamente.

Calificările pentru Marele Premiu al Chinei vor avea loc sâmbătă la ora 09:00, în timp ce cursa este programată duminica la ora 09:10.

China - Rezultate Antrenamente 1:

China - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (7)

  • Costel
    ferrari in control deplin dupa primele doua sesiuni de antrenamente , poate doar problema aparuta la sistemul de racire din FP2 a lui leclerc ii generatoare de oarecare ingrijorari cu privire la la bolile copilariei / fiabilitate pentru masina sf90 aceasta neoferindu-i lui charles posibilitatea unei clasari mai consistente in fp2 din cauza unui numar meschin de tururi parcurse
    vettel in schimb , imperial in ambele sesiuni asa cum ii sta bine unui lider de echipa si de generatie
    12 15
  • Grila start China:
    1.Vettel
    2.Hamilton
    3.Leclerc
    4.Verstappen
    9 10
  • costel>gargara
    mi-au meschinarit gandirea, aberez cu-nversunare, creierasul rau ma doare.
    8 5
  • auauaau
    I-ai dat sub centura cu asta - Vettel lider de generatie. E un die hard fan Alfonso p'acilea care a incasat-o in plin.
    5 5
  • Raduchidi
    Îmi spuneți vă rog un site pe care să văd date interesante despre F1 și să nu fie comentariile unor dobitoci? Mulțumesc.
    12 11
  • cosminescu
    Eu folosesc acest site:
    https://www.viprow.net/sky-f1-online-stream
    0 1
  • Bai desteptilor chiar puneti botul la orice prostii..Voi nu va dati seama ca ,,Costel" face mișto de voi si se distrează pe seama voastra???Ala nici macar nu e fan ,,Vettel"sau Ferrari si voi comentați aiurea ca niste copii de gradinita..Folositi va dracu creierii aia dacă aveți ceva neuroni în ei altfel nu mai comentați ca va faceti de ras..
    8 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru