Ricciardo: "Există o şansă să semnez cu Caterham"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.12.2011
Daniel Ricciardo a confirmat că există şanse să-l înlocuiască pe Jarno Trulli la Caterham, întrucât anticipează ca Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari vor continua cu Toro Rosso.

Toro Rosso nu a luat încă o decizie finală în privinţa liniei de piloţi pe care o va utiliza anul viitor, întrucât are dificila misiune de a alege între patru candidaţi.

Pe lângă Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari, care au concurat pentru STR şi în ultimii doi ani, pe listă se mai află Daniel Ricciardo, care a debutat la Hispania în 2011, dar şi Jean-Eric Vergne, care a impresionat în testele de la Abu Dhabi de la luna trecută.

Presa internaţională a speculat că una dintre soluţii este ca Ricciardo să fie plasat la Caterham, echipa care a concurat până în acest an sub numele de Lotus, iar australianul a confirmat marţi că există şanse ca această înţelegere să fie parafată. Vizat de înlocuire la Caterham este Jarno Trulli, în ciuda faptului că italianul are deja contract pentru 2012.

"În acest moment se pare că Toro Rosso va rămâne cu ce are. Nu este 100% sigur, dar aşa se spune. Dacă voi fi pe grila de start anul vitor, există o şansă bună să fie vorba despre o echipă care nu aparţine de Red Bull."

"Mi-ar plăcea să spun că există o şansă (n.r - cu Caterham), dar pentru moment este doar atât, o şansă.

Ar fi un pas înainte, aşa că nu e prea rău. Mă îndoiesc că vor lupta pentru puncte anul viitor, dar progresează bine. Dacă Heikki Kovalainen ar urma să fie coechipierul meu, este un punct de reper foarte bun pentru mine. A câştigat un Mare Premiu înainte şi l-a dominat pe Trulli în acest an", a precizat Ricciardo pentru publicaţia West Australian.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru