Rosberg, aproape de o intelegere cu Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.09.2009
Nico Rosberg a ajuns la un acord pentu a pilota pentru Brawn GP in sezonul 2010 al Formulei 1, potrivit unor informatii din presa britanica.

Publicatia britanica Daily Telegraph a intrat in posesia unor informatii potrivit carora Nico Rosberg va concura pentru Brawn GP chiar din sezonul viitor.

Noutatea vine ca urmare a preconizatei tranzactii prin care constructorul Mercedes va cumpara 75% dintre actiunile echipei Brawn GP, iar acesta are drept obiectiv sa aduca un pilot de nationalitate germana in cadrul team-ului britanic.

Un purtator de cuvant al Mercedes a refuzat categoric sa comenteze informatiile.

In prezent, niciunul dintre actualii piloti ai celor de la Brawn GP, Jenson Button si Rubens Barrichello, nu are contract pentru sezonul 2010.

Via | Daily Telegraph

Taguri: Brawn GP, Rosberg

Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    @Brawn GP 2010
    Kimi si Nico, garantat.
    0 0
  • rosberg
    de ce credeti voi k o sa semneze rosberg cu brawn? deoarece el pana akum a negoiciat cu mercedes kre vor neaparat un pilot german si rosberg nu mai tb sa vina la mclaren deoarece mercedes doreste destramarea relatiei dintre ei si mclaren. akum ramane de vazut de partea cui ramane hamilton
    0 0
  • KIMI
    RAMANE LA FERARRI CU ALONSO, MASSA NU O SA MAI FACA FATA
    0 0
  • @Neo
    De unde stii tu informatia ca Raikkonen va merge la Brawn?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @hakkinen
    Nu am spus ca stiu ceva, pur si simplu ziarele il dau pe Kimi la Brawn GP anul viitor. Singura problema este daca Felipe va fii apt sa concureze in 2010, daca raspunsul este nu, atunci situatia este ceva mai simpla. Sunt 2 directii care se discuta: Felipe + Fernando la Ferrari in 2010 si/sau Kimi + Fernando la Ferrari in 2010. Daca prima se adevereste Kimi cred ca s-ar duce la Brawn deoarece restul exceptand McLaren (nu are sens acolo) + Ferrari (a fost 3 ani si stim cum a decurs), doar Brawn par sa-i oferte o masina buna. Red Bull + Toro Rosso ar ramane la fel, Force India la fel, Toyota.... deh... sa nu discutam, echipele noi o sa fie o comedie macar 1 sezon, BMW fiind o echipa noua... stim ce probleme au, sezonul acesta se stie, iar Renault nu stiu daca va mai exista anul viitor, dar nu prea par capabil de o masina buna.

    Tu ce parere ai? Sunt diferite discutii pe site-uri si chiar daca sunt toate zvonuri sper ca stii ca toate au un simbure de adevar, mic mic mic dar exista :)
    0 0
  • @Neo
    Ai scris "garantat" si am crezut ca ai informatii din presa de afara legat de un eventual transfer al lui Raikkonen. Sincer, in prezent cred ca multi piloti ar dori sa mearga la Brawn. O sa fie destul de dificil pentru Raikkonen sa prinda un loc acolo. La cat "entuziasm" are eu cred ca va alege o echipa care sa-i ofere un salariu destul de mare. Poate Toyota!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru