Rosberg crede că în 2011 va obţine prima victorie din carieră

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.01.2011
Nico Rosberg este încrezător că va fi capabil să obţină prima victorie din carieră în sezonul 2011.

Nico Rosberg a avut parte de un parcurs bun în primul său sezon la Mercedes GP, reuşind să-l surclaseze constant pe coechipierul său Michael Schumacher.

Germanul a obţinut 3 podiumuri anul trecut şi este privit drept unul dintre piloţii talentaţi ai Formulei 1, însă nu şi-a trecut în cont nicio victorie pe parcursul celor cinci sezoane petrecute în competiţie.

Totuşi, el este încrezător că va obţine cel puţin o victorie în acest an, parţial şi datorită faptului că anticipează că Mercedes GP îi va oferi un monopost mai competitiv. "Cu siguranţă la asta mă gândesc. Nu este uşor pentru noi să facem un asemenea salt având în vedere unde am fost în 2010. Este dificil, dar este (n.r - un obiectiv) realizabil. Trebuie să aşteptăm şi să vedem", a declarat el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Autosport.

Rosberg este sprijinit în misiunea sa de Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP, care consideră că germanul va deveni un pilot mai popular printre fani după ce va obţine prima victorie.

"Este un pilot liniştit pentru că nu realizează acţiuni sclipitoare pe circuit.

Dar când depăşeşte pe cineva este bun. Poate că încă nu a captat imaginaţia publicului, dar asta se va schimba odată ce va câştiga o cursă. Şi o va face", a declarat britanicul.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru