Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 23.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes pentru cel puţin doi ani, astfel că va rămâne coechipierul lui Lewis Hamilton şi în sezonul următor.

Esential 2 ani este durata minima a noului contract semnat de Nico Rosberg cu Mercedes
Contractul lui Nico Rosberg cu Mercedes urma să expire la sfârşitul acestui sezon competiţional, însă echipa germană a precizat insistent că intenţionează să continue colaborarea cu pilotul german.

Postul britanic de televiziune BBC anunţă că, în avanpremiera Marelui Premiu al statului Monaco, Rosberg şi-a prelungit contractul pentru cel puţin încă două sezoane, astfel că va rămâne la Mercedes cel puţin până la finalul anului 2016.

Echipa germană nu a oferit încă un comunicat de presă pe marginea acestui subiect, însă un purtător de cuvânt al Mercedes a confirmat practic informaţiile. "Avem legături pe termen lung cu ambii noştri piloţi", a precizat acesta.

Mercedes a câştigat toate cele cinci curse din debutul acestui sezon, însă Rosberg a obţinut un singur succes, cel din Australia, şi a ocupat locul doi în toate celelalte patru etape, în spatele lui Hamilton.

Britanicul a devenit lider în clasamentul general după Marele Premiu al Spaniei şi are un avans de trei puncte în faţa lui Rosberg.

Via BBC Sport

Comentarii (7)

  • va lua si el un campionat
    merita baiatul asta (imi place mai mult de el ca si pilot decat de Ham)
    15 20
  • @soxy

    Ca OM poate esste superior lui Hamilton (desi nu stim ce e in sufletul fiecaruia)... insa ca pilot este sub Hamilton... nici nu are carisma si prestigiul lui Lewis... Hamilton este o vedeta pe plan international, este un star, de Rosberg nu au auzit decat pasionatii de motorsport... daca un oarecare se uita intamplator la F1 a auzit de Hamilton, Vettel, Alonso, Raikkonen... ceilalti sunt no-name...
    13 5
  • @dany Hamilton carismatic? :))))) Pilotii in general n-au treaba cu carisma. Asta si datorita regulilor aberante din concurs.
    Hamilton nu e star, stai linistit. Star e Schumacher, Beckham, Jordan sau Rossi. Schumacher e star pentru ca e cel mai bun din istorie. Beckham e frumos. Rossi e simpatic. Jordan e o masina de facut bani. Hamilton e cunoscut pentru ca are o relatie cu Nicole. Vettel e cunoscut pentru ca a luat 4 titluri. Alonso pentru ca e la Ferrari. Raikkonen? Cine ti-a zis ca e cunoscut? Poate in randul consumatorilor de votca.
    Hamilton e genul care s-a dus in Africa si le-a vorbit la aia despre saracie, in timp ce el isi plimba cainii cu avion particular si isi numara zecile de milioane.
    Hamilton e mai cunoscut decat Rosberg pentru ca germanul n-a iesit in evidenta pana acum. Daca-l bate si iese campion in 2014(putin probabil), toata lumea o sa uite de Hamilton.

    Hamilton carismatic si star :)))) Mai degraba Roscoe decat Hamilton...
    7 18
  • ce aveti cu Rosberg de m-ati huiduit in halul acesta?
    3 1
  • bernie
    Ferule vezi ca vor sa te cunoasca aia de la balaceanca sa le povestesti si lor elucubratiile tale in materie de formula1.Si daca te duci acolo ia-l si pe mercea cu tine sa mai uitam si noi de voi o perioada.
    3 5
  • F1 din 1990
    Nu va castiga nici un campionat Niculae. Nu se riidca la nivelul lui Hamilton, mai degraba il aduceau pe Hulkenberg la Mercdes, dupa cursa de la Silverstonte, va primii domnul Rosb. gradul de locotenent si va trebuii sa-i asigure spatele lui Ham in timp ce acesta va defila pe circuitele de f1. Referitor la carisma, uitati-va de ex. la festivitatea de premiere din China 2014, omul stie sa se faca placut, nu e rigid, deja apare in reclamele Mercedes si exemplele sunt multe
    2 0
  • Titlul nu e imposibil sa il castige... dar nu pt ca e mai bun ca Hamilton... ci pe ghinionul englezului (mai crapa masina odata sau de doua ori, mai intervine in joc Maldonado sau un altul...)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru