Rossi: "Nu voi putea pilota in F1"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.02.2009
Valentino Rosso a marturisit ca a renuntat la visul de a mai pilota in Formula 1 dupa ce in urma cu cativa ani a decis sa ramana in MotoGP.

Multiplul campion din MotoGP a testat in mai multe randuri pentru Scuderia Ferrari, iar in 2006 chiar a avut oportunitatea de a concura pentru Calutul Cabrat alaturi de Michael Schumacher.

Italianul a preferat insa sa ramana in lumea motociclismului, iar dupa ultimele teste pentru Ferrari a admis ca visul de a pilota in Formula 1 este acum imposibil de atins.

"In 2006 am decis sa raman la motociclism si, bineinteles, inca mai am dubii in acest sens, dar sa pilotez din nou un Ferrari la Mugello a fost fantastic. Am fost foarte emotionat sa incerc din nou un Ferrari", a declarat Rossi.

"Intotdeauna am fost un fan al curselor de masini, nu numai al raliului. Am fost rapid, am fost atat de bucuros. Sunt suficient de rapid si in Formula 1. Dar am avut sansa mea si am decis sa raman la motociclism. Alegerea a fost facuta si nu cred ca va mai exista vreo posibilitate".

Taguri: Ferrari, Rossi, cariera

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru