Rusia insistă că va găzdui curse de Formula 1 din 2014

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.05.2012
Rusia susţine că este în grafic pentru a găzdui un Mare Premiu de Formula 1 începând din 2014, în ciuda semnalelor negative din presa internaţională.

Mai multe publicaţii europene au relatat recent că Rusia a întrerupt lucrările la construcţia circuitului de Formula 1 de la Soci, care ar trebui să găzduiască un Mare Premiu începând din 2014, conform unui acord semnat deja cu Bernie Ecclestone.

Potrivit speculaţiilor, Rusia a decis să se concentreze pe pregătirea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, urmând ca proiectul pentru Formula 1 să fie realizat doar dacă organizatorii vor mai avea timp şi bani să se ocupe de el.

Cu toate acestea, un oficial al Federaţiei Ruse de Motorsport este convins că Rusia îşi va respecta contractul semnat cu Ecclestone pentru a găzdui curse de Formula 1.

"Nu am niciun dubiu, acest eveniment va fi găzduit cu succes. Ţara noastră nu a eşuat niciodată în găzduirea unor evenimente internaţionale atât de mari şi nici nu şi-a neglijat obligaţiile. mai ales dacă luăm în calcul că Vladimir Puţin a devenit preşedintele nostru", a declarat Igor Yermilin, unul dintre consilierii federaţiei ruse.

Presa speculează însă ca o altă problemă este generată de schimbarea radicală a guvernului din regiunea Krasnodar, în urma căreia numeroşi politicieni care sprijineau cursa de Formula 1 au părăsit conducerea.

Via | ESPNF1

Taguri: Rusia, circuit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru