Sainz Jr a primit acordul FIA de a concura în Rusia

de Daniel Popescu
Sambata, 10.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Sainz Jr. a primit acordul forului mondial de a concura în Marele Premiu al Rusiei, chiar dacă nu a luat startul în calificări din cauza unui accident suferit în antrenamente.

Carlos Sainz Jr. a suferit un grav accident în ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei, când a lovit zidul de pe marginea circuitului înainte de a percuta violent o barieră de protecţie.

Medicii au avut nevoie de 20 de minute pentru a-l extrage din monopost, iar pilotul Scuderiei Toro Rosso a fost transportat la un spital din Soci. O analiză medicală a dezvăluit ulterior că Sainz Jr. nu a suferit niciun fel de răni în urma accidentului, iar pilotul şi-a exprimat dorinţa de a lua startul în cursa de duminică.

În mod obişnuit, un pilot nu poate participa la cursă dacă nu a fost prezent în calificări, însă FIA a anunţat că spaniolul are permisiunea de a se alinia pe grila de start a Marelui Premiu al Rusiei.

Totuşi, după ce va petrece noaptea la spital din motive de precauţie, el  va trebui să aştepte acordul final al medicilor la investigaţia de duminică dimineaţă.

Cel mai probabil, Sainz Jr. va lua startul de pe ultima poziţie a grilei de start sau chiar din pitlane.

Iată accidentul suferit de Sainz Jr. în antrenamente: 

Via F1i

Comentarii (4)

  • bravoooo,,,
    2 3
  • sunt pacalici care sa dea voturi negative la stirea asta?
    4 2
  • Chiar dacă nu a suferit niciun fel de răni fizice, cred că ar fi fost mai cu minte, din partea lui, să fi stat pe tuşă cursa aceasta, fiindcă e posibil ca, totuşi, psihicul lui să fi fost puţin zdruncinat în urma accidentului.
    0 1
  • @Alice din tara
    Poate te-o angaja aia de la FIA ca tu esti cu prea multa minte si e pacat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru