Sainz Jr. l-ar putea înlocui pe Kobayashi la Caterham începând din Germania

de Daniel Popescu
Joi, 10.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi ar putea fi înlocuit la Caterham de Carlos Sainz Jr. începând cu Marele Premiu al Germaniei, din cauza datoriilor acumulate de echipă la Red Bull, potrivit presei spaniole.

Nimic nu este stabilit şi aceasta nu este singura opţiune.

Sursa anonima
din managementul lui Sainz Jr
Caterham ar putea opera prima schimbare în linia de piloţi chiar începând cu Marele Premiu al Germaniei programat pentru sfârşitul săptămânii viitoare.

Potrivit unor surse multiple din presa spaniolă, Caterham a găsit o metodă inedită pentru a-şi plăti datoriile pentru cutiile de viteze furnizate de Red Bull, care prevede angajarea lui Carlos Sainz Jr, pilot care face parte din programul Red Bull Junior şi care concurează în prezent în Formula Renault 3.5.

"Nimic nu este stabilit şi aceasta nu este singura opţiune. În prezent, Sainz Jr se concentrează pe etapa de Formula Renault 3.5 din acest weekend, iar apoi vom discuta şi vom vedea ce se întâmplă", a declarat o sursă din managementul lui Sainz Jr pentru publicaţia El Mundo Deportivo.

În schimb, publicaţia AS susţine că, deşi au existat negocieri în acest sens, Red Bull Racing şi Caterham nu au ajuns la un acord final.

Posibilitatea ca Sainz Jr să concureze pentru Caterham a apărut la scurt timp după vânzarea echipei către un grup de investitori, însă la vremea respectivă se vorbea doar despre un contract pentru 2015.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru