Schumacher concureaza in karting la Las Vegas

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.11.2009
Michael Schumacher va concura in acest weekend intr-o cursa de karting la Las Vegas, urmand sa fie acompaniat de Sebastien Buemi.

Orasul Las Vegas din cadrul statului american Nevada gazduieste in acest weekend evenimentul international de karting SKUSA Supernationals.

Chiar daca la cursa participa peste 300 de piloti din intreaga lume, principalul punct de reper va fi prezenta septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, care va concura la categoria Super Pro KZ2 pentru echipa Tony Kart Racing Team.

Singurul pilot activ in Formula 1 care va lua startul in competitie va fi Sebastien Buemi, elvetianul urmand sa concureze in aceeasi categorie ca si Schumacher pentru echipa Intrepid. Alte nume cunoscute care vor lua startul in competitie sunt Nelson Piquet Jr, fostul pilot al echipei Renault si Pietro Fittipaldi, nepotul dublului campion mondial Emerson Fittipaldi.

Via | Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru