Schumacher confirma prezenta la cursa de karting din Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Michael Schumacher a fost inclus pe lista pilotilor care vor concura in acest weekend intr-o cursa de karting din Brazilia, alaturi de alte nume cunoscute din Formula 1.

La numai cateva zile dupa ce a concurat intr-o cursa de karting la Las Vegas, Michael Schumacher va lua startul intr-un traditional eveniment similar in Brazilia.

Cursa de karting din America de Sud va avea loc pe 28 noiembrie, iar septuplul campion mondial ii va avea alaturi pe fostii sai coechipieri de la Ferrari, Felipe Massa si Rubens Barrichello, precum si pe Vitantonio Liuzzi (Force India), Lucas di Grassi (pilot de rezerva la Renault) si Nelson Piquet Jr. (fostul pilot al echipei Renault). Tara gazda va fi reprezentata la aceasta cursa de piloti precum Raphael Matos, Mario Moraes, Tony Kanaan si Vitor Meira.

In schimb, Giancarlo Fisichella si Luca Badoer au declinat invitatia organizatorilor, motivand decizia prin anumite angajamente profesionale pe care trebuie sa le indeplineasca in aceasta perioada.

In cadrul acestei curse de karting vor lua startul 25 de piloti, care se vor intrece pe un circuit cu lungimea de 1,207 km.

Via | Globo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru