Bianchi a câştigat cursa de karting organizată de Massa

de Daniel Popescu
Luni, 14.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi a câştigat cursa de karting organizată de Felipe Massa în Brazilia, în timp ce Fernando Alonso a terminat pe 24 din cauza unor defecţiuni tehnice.

Mai mulţi piloţi de Formula 1 au participat la sfârşitul săptămânii trecute la tradiţionala cursă de karting organizată de Felipe Massa în Brazilia.

Ediţia din acest an a fost câştigată de Jules Bianchi, pilotul de rezervă al echipei Force India, care i-a învins, printre alţii, pe Fernando Alonso, Jaime Alguersuari, Bruno Senna, Kamui Kobayashi sau Bruno Senna.

Francezul câştigase şi ediţia de anul trecut, însă la vremea respectivă fusese descalificat pentru încălcarea regulamentului. "Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Am câştigat şi anul trecut, dar atunci a fost o mică greşeală cu greutatea kartului. De data aceasta totul a fost bine. Este frumos să concurez împotriva unora dintre cei mai buni piloţi din lume şi în faţa unui public atât de entuziast", a declarat el.

Urmareste Automarket
În schimb, Alonso a ocupat doar locul 24 în clasamentul general din cauza unei defecţiuni tehnice, însă afirma că va reveni şi anul viitor dacă va fi invitat.
"A fost un weekend foarte frumos şi sper că fanii s-au distrat cel puţin la fel de bine ca şi mine. Dacă voi reveni anul viitor? Dacă Felipe mă cheamă, cu siguranţă", a precizat el.

Massa a încheiat cursa doar pe locul opt.

Via Formula1

Comentarii (3)

  • pinochio
    alonso o cam ia mereu pe coaja la karting. Cu sau fara probleme tehnice. In F1 te bati cu un singur pilot de fapt - coechipierul. Aici au toti acelasi material de concurs.
    10 10
  • pinochio
    ce aveti bre de dati negativ? Ce nu e adevarat din ce ma spus? Concret.
    3 2
  • e altceva kartingul si este altceva formula 1
    daca ai batut un pilot de formula 1 la karting nu inseamna ca il poti ba si intro cursa de formula 1
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru