Alonso participă la cursa de karting organizată de Massa

de Daniel Popescu
Luni, 07.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este unul dintre numeroşii piloţi de Formula 1 care vor participa la tradiţionala cursă de karting organizată de Felipe Massa în Brazilia.

Felipe Massa a dezvăluit numele participanţilor la tradiţionala cursă de karting pe care o organizează pe un circuit din apropierea localităţii braziliene Florianopolis.

Punctul de atracţie va fi prezenţa coechipierului său de la Ferrari, Fernando Alonso, însă tot în cadrul acestui eveniment îşi vor face simţită prezenţa şi piloţi precum Bruno Senna şi Kamui Kobayashi, care au concurat în sezonul precedent al Marelui Circ.

Nu va lipsi nici pilotul de rezervă al echipei Force India, Jules Bianchi, creditat să devină pilot titular în 2013, dar nici numeroşi foşti piloţi care au activat în competiţie.

Urmareste Automarket
Printre aceştia se numără Vitantonio Liuzzi, Jaime Alguersuari, Sebastien Buemi, Lucas di Grassi, Nelson Piquet Jnr, Antonio Pizzonia, Ricardo Zonta, Luciano Burti şi Enrique Bernoldi.
Cel mai tânăr participant la acest eveniment va fi Pietro Fittipaldi, nepotul în vârstă de 16 ani al lui Emerson Fittipladi.

Cursa de karting organizată de Massa va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru