Schumacher, locul 7 in cursa de karting de la Las Vegas

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Michael Schumacher a ocupat locul 7 in cursa de karting de la Las Vegas din acest weekend, in timp ce Sebastien Buemi a fost nevoit sa abandoneze in urma unui accident.

Peste 300 de piloti din intreaga lume au participat in weekendul care tocmai s-a incheiat la cursa internationala de karting SKUSA Supernationals ce a avut loc la Las Vegas, in Statele Unite ale Americii.

In ciuda faptului ca a obtinut doar a 27-a pozitie pe grilas de start, septuplul campion mondial Michael Schumacher a terminat cursa pe locul 7, concurand in clasa Super Pro KZ2.

Germanul a fost urmat in clasament de brazilianul Nelson Piquet Jr, fostul pilot al echipei Renault. Singurul pilot activ de Formula 1 care a participat la eveniment a fost Sebastien Buemi, insa elvetianul a fost nevoit sa abandoneze in urma unui incident de cursa.

Tot in acest weekend, multiplul campion de MotoGP Valentino Rossi a obtinut locul trei in categoria Gold Star in cadrul cursei de 6 ore de la Vallelunga. Aflat la volanul unei masini Ferrari 430, italianul a incheiat astfel pe podium in clasa sa la prima aparitie oficiala in cadrul unei competitii de turisme, ocupand la general locul 11.

Via | Toro Rosso | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru