Schumacher prevede un sezon echilibrat in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.03.2009
Michael Schumacher considera ca Ferrari, Renault, Toyota, BMW-Sauber, Williams si Brawn GP vor putea emite pretentii in sezonul 2009 si spune ca McLaren este intr-o forma slaba in acest moment.

Dupa ce in ultima perioada a fost prezent la mai multe sesiuni de teste ale Scuderiei Ferrari, Michael Schumacher a revenit joi cu mai multe declaratii referitoare la noul sezon competitional.

Septuplul campion mondial crede fanii Formulei 1 se vor bucura de un sezon echilibrat, amintind numele a nu mai putin de 6 echipe atunci cand vine vorba despre pretendentii la locurile fruntase.

"Ferrari arata destul de bine si ar trebui sa fim in masura sa sa luptam pentru titlurile mondiale", a declarat germanul. "Sunt mai multe echipe capabile sa fie in frunte, in afara de noi mai sunt Renault si Toyota, la fel ca si BMW si Williams. Pe de alta parte, dupa testele de la Barcelona cu siguranta ca trebuie sa spui ca echipa lui Ross Brawn (n.r - Brawn GP) a stralucit. Au fost cu o secunda in fata si daca pot continua asa si in timpul sezonului vor fi puternici, chiar daca marile echipe vor micsora diferentele pana atunci. In acest moment, McLaren arata destul de rau".

Schumacher crede ca introducerea tehnologiei KERS reprezinta un factor de incertitudine in acest an, insa spune ca acest lucru va fi benefic pentru spectacol.

"Pe parcursul testelor am luptat cu mai multe puncte de discutie, dar asta este normal in acest stadiu. In acelasi timp, trebuie sa spunem ca sistemul KERS reprezinta un risc pentru toate echipele care il folosesc, avand in vedere limitarile testelor. Asa ca exista, ca intotdeauna, cateva semne de intrebare inainte de primele curse. Dar asta face ca lucrurile sa fie mai atractive, nu-i asa?", a adaugat el.

Via | Pitpass

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru