Schumacher: "Sunt foarte motivat. Rămâne de văzut pentru cât timp"

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher susţine că este nemulţumit de rezultatele obţinute după revenirea în Formula 1, însă insistă că este în continuare motivat, sugerând astfel o posibilă prelungire a contractului.

Esential 3 este cel mai bun rezultat obtinut de Schumacher de la revenirea in Formula 1. El a terminat pe podium la Valencia
Septuplul campion mondial Michael Schumacher a oferit miercuri primele indicii că este pe punctul să-şi prelungească revenirea în Formula 1 şi în sezonul 2013.

În condiţiile în care contractul său urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, germanul a făcut o scurtă radiografie a evoluţiei sale începând din sezonul 2010, ocazie cu care a sugerat pentru prima oară că este interesat să-şi prelungească contractul cu Mercedes AMG şi pentru sezonul 2013.

"Încă nu sunt mulţumit. Am obţinut foarte puţin în a doua parte a carierei mele. Nu a existat nicio discuţie între mine şi Mercedes AMG cu privire la prelungirea contractului. Încă sunt foarte motivat, dar rămâne de văzut pentru cât timp", a declarat germanul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei SportBild.

Ross Brawn, şeful Mercedes AMG, a anunţat recent că negocierile cu Schumacher privind prelungirea contractului vor avea loc până la sfârşitul lunii august.

La numai câteva zile distanţă, pilotul a exclus însă această ipoteză, afirmând că ar putea amâna chiar şi până în luna octombrie o decizie finală în privinţa viitorului său.

Mercedes AMG are însă tot interesul să negocieze cu Schumacher în această vară, pentru a avea oportunitatea de a căuta un alt pilot de calibru în cazul în care germanul va alege să se retragă din Formula 1.

Via SportBild

Comentarii (7)

  • schumi
    Hai la Ferrari in 2013! :D
    7 2
  • Bogdan
    Mie mi s-ar parea hazardata trecerea lui la o alta echipa.
    Pe de alta parte, daca el va considera lipsita de sperante incercarea alaturi de la Mercedes si s-ar hotari sa incercede castigarea celui de al optulea titlu alaturi de alta echipa, atunci asta ar fi exceptional pentru el. Si poate schimbarea i-ar aduce si dramul de noroc necesar.
    Cine stie. Ramane de vazut.
    8 3
  • Cred ca vrea sa devina cel mai batran campion mondial din istoria F1:)). Oricum, Formula 1 fara Schumi e ca mancarea fara sare...
    17 2
  • Ca sa devina cel mai batran campion,trebuie sa mai concureze ceva vreme in F1,si sa si castige titlul,normal...
    Cam greu,ca sa nu zic imposibil...Fangio castiga ultimul titlu la 46 de ani;greu de crezut ca Schumi mai sta in F1 pana la varsta aia,si la o echipa de top,ca sa aibe sanse reale pentru acel titlu...
    3 1
  • sunt constient ca nu va deveni cel mai batran campion din istoria F1.
    Da' cred ca mai poate concura un an...Sincer,cred ca Schumi a revenit in competitie doar pt a ajunge la 100 victorii,insa e cam greu sa mai obtina 9 victorii
    1 1
  • Cu o masina bine pusa la punct,ceea ce din pacate nu e cazul anul asta,are toate sansele,inca.
    Sa speram ca mai sta macar un sezon si ca va avea si materialul care trebuie la dispozitie.
    4 0
  • credca pentru Shumi nu se pune problema unei echipe de top pentru o perioada mai indelungata deoare cei de la Mercedes au asa de multa stima pentru el incit sunt dispusi sa-l pastreze la echipa atita timp cit doreste el,si cred ca acest lucru conducerea echipei germane ne-a demonstrat-o de nenumarate ori
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru