Stewart, dezamăgit de performanţele noilor echipe

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
Triplul campion mondial Jackie Stewart este dezamăgit că niciuna dintre noile echipe din Formula 1 nu a reuşit să lupte cu echipele tradiţionale.

Sezonul 2010 al Formulei 1 a marcat apariţia a nu mai puţin de trei noi echipe în competiţie, Lotus Racing, Virgin Racing şi Hispania Racing.

Niciuna dintre acestea nu a reuşit însă să câştige puncte şi să lupte de la egal la egal cu echipele tradiţionale, iar triplul campion mondial este dezamăgit de această perspectivă.

"Sunt dezamăgit că nu au arătat că sunt mai competitive decât au fost. Ştiu cât de dificil este, pentru că am avut şi eu propria echipă. Este un obiectiv dificil. Dar mă aşteptam ca măcar una dintre ele să se amestece ceva mai mult cu echipele din mijlocul plutonului. Aşa că nu este o misiune imposibilă, dar nici una uşoară. Cele trei noi echipe chiar nu au obţinut performante bune", a declarat scoţianul.

După ce a câştigat 3 titluri mondiale, Stewart şi-a fondat propria echipă în parteneriat cu Ford cu care a concurat în sezoanele 1997, 1998 şi 1999, reuşind să obţină puncte în fiecare an. Ulterior, echipa a fost redenumita în Jaguar Racing şi, din 2005, în Red Bull Racing.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • tech_nick
    mare chestie...
    ...pentru ca fiecare la randul lui a fost nou! Da-i sansa!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru