Presă: Hamilton, coechipier cu Schumacher la Mercedes în 2013?

de Daniel Popescu
Joi, 06.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa britanică susţine că Mercedes vrea să-l recruteze pe Lewis Hamilton în 2013 indiferent dacă Michael Schumacher se va retrage sau nu din Formula 1.

Speculaţiile lansate miercuri seară de BBC potrivit cărora Lewis Hamilton a ajuns la un acord verbal cu Mercedes pentru a-l înlocui pe Michael Schumacher în sezonul următor capătă proporţii.

Chiar dacă toate cele trei părţi implicate în acest caz au negat zvonurile, publicaţia Daily Mail susţine că informaţiile sunt reale, dar că Mercedes vrea să-l recruteze pe Hamilton indiferent dacă Schumacher va părăsi Formula 1 la finalul anului. Ipoteza ar aduce la Mercedes AMG un cuplu alcătuit din Hamilton şi Schumacher, iar Nico Rosberg ar fi obligat să-şi găsească o altă echipă, în ciuda faptului că are un contract ferm cu echipa germană pentru anul viitor.

În plus, sursa citată susţine că Mercedes îi oferă lui Hamilton 60 de milioane de lire sterline (~75 de milioane de euro) pentru un contract pe trei ani, mai puţin decât contractual anual al lui Schumacher, care câştigă "doar" 20 de milioane de euro.

Urmareste Automarket
Informaţiile sunt susţinute şi de publicaţia The Guardian, care susţine că negocierile dintre Hamilton şi McLaren pentru prelungirea contractului au intrat în impas înaintea Marelui Premiu al Belgiei.

"Sunt probleme intre Hamilton şi McLaren.

Pilotul a admis săptămâna trecută că nu se apropie de semnarea unui nou contract, iar neînţelegerile dintre cele două părţi au apărut chiar înaintea Marelui Premiu al Belgiei, în care a publicat pe Twitter informaţii confidenţiale despre setările monopostului", precizează sursa citată.

Via SkySports

Comentarii (8)

  • Speculatii 100%
    7 3
  • Speculatii sau nu,evenimentele se desfasoara conform scenariului: brusc Button zboara pe circuit fata de coechipierul lui,Hamilton face "gafa" cu publicarea datelor echipei...un fel de care pe care,echipa arata ca poate face diferenta,Hamilton...incearca un fel de razbunare,demonstrare a faptului ca poate fi dat deoparte daca nu mai e de acord cu conditiile echipei,un mic razboi intern.Parerea mea ca McLaren va pierde un om important prin plecarea lui Lewis !
    14 2
  • @laurentiu, acum cateva zile citeam pe facebook pe pagina "cuvinte celebre"o vorba spusa de un filozof ce afirma ca "inteligenta fara caracter nu are succes dar caracterul fara inteligenta are". Acum hai sa ne uitam la caracterul lui Hamilton care nu mai e nevoie sa-ti enumar ce a facut si ce face echipei caci deja ai observat clar ce s-a intamplat, asa ca stim deja ce caracter are, un caracter pe care nu vreau sa-l precizez pt.a nu fi injurat de fanii lui. Incantat sa te intreb as fi: s-ar intelege bine cei de la Mercedes cu un astfel de caracter aflat pe langa unul de septuplu campion mondial? Eu nu spun nici ca nu nici ca da, prefer sa astept ;)
    10 6
  • x-zone
    ce a facut mclaren impotriva lui hamilton acum nu s-a intamplat niciodata in istoria f1 ca echipa sa isi santajeze propriul pilot nepunandu-i la dispozitie ultimele update-uri performante, si cand ma gandesc ca redbull pt vettel a facut eforturi uriase ca acesta sa aibe permanent cel mai bun material de concurs (bravo lor) pt a se lupta la titlu, si astia ce fac, practic l-au scos definitiv din cursa pt titlu pe britanic culmea un pilot scolit chiar de ei, sper ca hamilton sa ajunga la o echipa mai buna pentru ca are un deosebit talent in pilotaj fata de toti cei din marele circ, in stilul asta mclaren nu va mai castiga niciun campionat oricat de mult as tine eu cu ei mi-au produs o mare scarba pentru ca in orice competitie sportiva nu se recurge la manevre nesportive atunci cand exista neintelegeri,
    5 11
  • @Speed,de multe ori am strans si eu din dinti impotriva lui Lewis,nu ca acum imi e favorit,dar ma refeream la potentialul sau de pilot.Vreau sa cred ca a fost rasfatat ani de zile,poate o sa ajunga sa munceasca mult si degeaba si sa se caleasca si cu greul....despre cum se va intelege cu Michael...nu stiu,cu toate ca poate se vor intelege,la urma urmei se intalnesc trecutul si viitorul,pot scoate o colaborare de exceptie !?In timp,confirmand la o echipa ce il va putea tine in top un an doi,va putea emite pretentii de a avea un "locotenent" ca si coechipier,asa cum a avut si Michael la Ferrari atatia ani.Cu un monopost reusit,ca si fan al acelei echipe,cu Lewis nu ti e frica sa te uiti la cursa,si se va maturiza incet,nu o sa mai dea cu monopostul in ce apuca,cand te astepti cel mai putin.Serios,cum e,cum nu...fara el pe pista e mai plictisitor ;) !
    5 0
  • Kamrocgos
    @x-zone, McLaren nu i-au pus la dispozitie ultimele update-uri peformante? Daca te referi la noua aripa spate, Hamilton singur a decis ca nu ii place si ca prefera sa ramana la cea veche. Sezonul asta sunt perfect de acord ca Hamilton, cu tot ghinionul pe care l-a avut, a fost mai bun decat Button, insa la Spa a cam dat-o in bara. Jenson s-a descurcat mai bine decat el si atat, n-a fost nicio implicare a echipei in asta.
    3 0
  • Uite asa se poate intoarce Kimi la McLaren.La urma urmei cred ca si el si echipa merita sa castige un titlu impreuna dupa ce au fost atat de aproape de el in 2003, poate se intampla dupa 10 ani adica in 2013.
    4 0
  • prof de mate
    75 : 3 = 25
    25 > 20
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru