Succesorul lui Ecclestone şi-a dat demisia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.03.2012
David Campbell, considerat succesorul lui Bernie Ecclestone la conducerea Formulei 1, a demisionat de la conducerea diviziei de publicitate a CVC Capital Partners.

Planurile lui Bernie Ecclestone de a-i ceda treptat pueterea în Formula 1 lui David Campbell au eşuat. La mai puţin de un an după ce l-a recretat în poziţia de conducere a companiei Allsport, divizia care gestionează contractele de sponsorizare din Formula 1, Campbell a demisionat din funcţie, informaţie confirmată de oficialii CVC Capital Partners, fondul american de investiţii care deţine drepturile TV ale competiţiei.

Motivul este legat de viziunea diferită a modului în care trebuie conduse afacerile în Formula 1, potrivit unei surse din cadrul CVC Capital Partners.

"Nu a funcţionat. Ecclestone a vrut să ducă afacerea într-o direcţie diferită şi acesta a fost motivul pe care l-am angajat pe Campbell. Plecarea sa s-a făcut de comun acord", a declarat sursă pentru publicaţia britanică The Independent.

Campbell a fost adus la Allsport în lună martie a anului trecut după retragerea din activitate a lui Patrick McNally şi a fost considerat omul potrivit să-l înlocuiască în viitor pe Ecclestone, mai ales ca britanicul va împlini în acest an 82 de ani.

Via | The Independent

Taguri: Ecclestone

Comentarii (1)

  • Tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru