Team USF1 s-a inscris pentru sezonul urmator al F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.05.2009
Team USF1 este cea de-a doua echipa care s-a inscris in sezonul 2010 al Formulei 1.

Condusa de Peter Windsor si Ken Anderson, Team USF1 este socotita in prezent drept echipa cu cel mai mult potential dintre noile pretendente la participarea in Formula 1 incepand din sezonul 2010.

Lansata oficial in luna februarie prin intermediul unui grandios program de televiziune, Team USF1 s-a inscris in aceasta noapte in sezonul 2010, potrivit informatiilor dezvaluite de prestigioasa publicatie New York Times. Numele oficial al echipei a fost pentru o perioada incert ca urmare a intentiei de a utiliza particula F1, insa lucrurile s-au clarificat recent.

Astfel, Team USF1 a devenit a doua echipa care s-a inscris pentru sezonul 2010 al Formulei 1, calcand pe urmele celor de la campos Meta 1.

Pana in prezent, niciuna dintre actualele echipe din F1 nu s-a inscris pentru sezonul 2010, insa termenul limita este 29 mai. Ferrari, Renault, Toyota, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso au amenintat ca nu se vor inscrie in sezonul 2010 in cazul in care FIA nu va modifica regulamentul tehnic propus pentru anul viitor.

Via | New York Times

Taguri: USF1, inscriere

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru