Theissen: "Vrem sa revenim unde ne este locul"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.05.2009
Mario Theissen si Robert Kubica sustin la unison ca BMW-Sauber va reusi sa isi revina dupa debutul modest de sezon.

BMW-Sauber si-a propus atacarea titlului mondial in acest an, insa lucrurile nu au decurs conform planurilor. Echipa cu sediul la Hinwil a fost departe de pretentiile unei echipe cu aspiratii la titlu, castigand doar 6 puncte in acest debut de sezon.

Cu toate acestea, germanii pregatesc un dublu-deflector pentru Marele Premiu al Turciei, iar prin intermediul noului dispozitiv, coroborat cu viitoarele update-uri, Mario Theissen este increzator ca BMW se va redresa.

"Atmosfera este buna. Exista un spirit de lupta pentru ca vrem sa ne revenim. Vrem sa revenim acolo unde ne este locul si acolo unde stim ca putem fi avand in vedere experientele trecute. Avem alti cativa pasi pentru acest sezon, iar Istanbul va fi urmatorul, iar apoi vom vedea unde ne aflam. Dar acesta nu va fi singurul pas decisiv al sezonului", a precizat directorul departamentului de motorsport al BMW.

La randul sau, Robert Kubica, care pana in prezent nu a reusit sa castige niciun punct, este increzator ca prin multa munca echipa isi poate reveni.

"A fost un start dificil de an, dar sezonul este lung. Trebuie sa muncim si sa fortam, iar apoi vom vedea", a spus polonezul.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru