Tilke da asigurari ca Rusia va fi pregatita pentru cursa de F1

de Daniel Popescu
Joi, 08.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hermann Tilke, arhitectul care se ocupa de designul noilor circuite din Formula 1, sustine ca Soci va fi pregatita sa gazduiasca Marele Premiu al Rusiei de anul viitor.

Esential 2014 este sezonul in care Rusia va debuta in calendarul Formulei 1
Rusia a ratat termenul limita pentru inscrierea in sezonul 2014 al Formulei 1 in urma unui conflict intre federatia de specialitate din aceasta tara si promoterul evenimentului.

Chiar daca Rusia poate apela la o clauza de forta majora pentru a se inscrie in calendar, presa internationala a speculat ca neintelegerile dintre cele doua parti vor avea ca rezultat o intarziere a finalizarii constructiei circuitului.

Hermann Tilke, designerul noilor circuite din Formula 1, a exclus insa aceasta posibilitate si este convins ca Soci va fi pregatita pentru editia inaugurala de anul viitor.

"Sunt 100% sigur ca va fi gata la timp. Au existat probleme cu mult timp in urma, dar totul s-a rezolvat. Circuitul va fi construit conform programului. Totul va fi bine. Circuitul va fi gata la timp", a precizat germanul pentru publicatia rusa Championat.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru