Toro Rosso minimalizează performanţele din teste

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.02.2011
Sebastien Buemi consideră că rezultatele foarte bune obţinute de Toro Rosso în teste sunt irelevante, întrucât echipele de top vor introduce update-uri semnificative.

Toro Rosso este echipa care a surprins cel mai mult în sesiunile de teste din această iarnă, după ce Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi au ocupat în mod frecvent unul dintre primele trei locuri în clasament.

Cu toate acestea, Buemi avertizează că forma din teste nu este foarte relevantă, în special pentru că echipele de top vor introduce update-uri majore chiar de la prima cursă, şi dă ca exemplu sezonul trecut.

"Sperăm să continuăm în acest ritm. Dar nu uitaţi că marile echipe aduc update-uri majore când ajung la prima cursă şi întotdeauna există o diferenţă uriaşă între ce vezi la ultimul test şi ce vezi în primul weekend de cursă, aşa că trebuie să fii atent. Anul trecut am arătat foarte bine în teste, dar într-un fel am încetinit puţin ritmul de dezvoltare. Dar nu vreau să mă gândesc la regres în acest moment. Avem planuri bune pentru update-ul monopostului şi sper cu adevărat că vom fi capabili să ţinem pasul cu ce am realizat până acum", a declarat elveţianul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Toro Rosso a fost una dintre marile surprize ale testelor de anul trecut, însă în cele din urmă a terminat sezonul doar pe locul nouă în clasamentul constructorilor, fiind cea mai slabă dintre echipele tradiţionale.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru