USF1, interesata de un pilot din NASCAR pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.10.2009
USF1 Team este interesata de serviciile pilotului de NASCAR Kyle Busch pentru sezonul 2011, oficialii considerand ca americanul are potentialul de a deveni campion mondial in F1.

Sansele echipei USF1 Team de a angaja piloti de nationalitate americana pentru 2010 sunt minime, din cauza lipsei de experienta a acestora in cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor.

Cu toate acestea, echipa a confirmat ca este interesata in perspectiva sezonului 2011 de Kyle Busch, pilot ce concureaza in prezent in NASCAR, campionatul de turisme al Statelor Unite. Peter Windsor, directorul sportiv al USF1 Team, sustine ca Busch ar putea deveni pilotul de teste ocazional al echipei in sezonul urmator si crede ca americanul poate castiga titlul mondial in F1.

"Daca vrea sa urce in monopost anul viitor pentru a face cateva demonstratii in State este bine primit. Cred ca Busch poate castiga campionatul mondial de Formula 1. Cred ca are talentul si abordarea potrivite", a declarat Windsor pentru publicatia USA Today.

In ciuda planurilor dezvaluite de Windsor, o parte a presei internationale speculeaza ca USF1 Team are probleme financiare, desi echipa si-a asigurat finantare prin intermediul lui Chad Hurley, unul dintre co-fondatorii portalului video YouTube.

Via | Autosport | Motorsport

Taguri: USF1, Windsor

Comentarii (2)

  • da da
    As vrea s-o vad si pe asta
    0 0
  • Busch
    Din poza pare ca nici nu ar incape intr-un monopost de F1 , ce sa mai zic de pilotat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru