USF1 s-ar putea lansa oficial pe 24 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.02.2009
Peter Windsor sustine ca echipa amricana de Formula 1 USF1 se va lansa pe 24 februarie, team-ul urmand sa aiba sediul din Europa in Spania.

Inceputul lunii februarie a fost marcat de zvonurile potrivit carora o echipa americana de Formula 1 isi va face debutul in competitie in 2010.

Informatiile au fost ulterior confirmate, mai ales ca in spatele proiectului se afla, printre altii, si Peter Windsor, fost manager de echipa si jurnalist.

Britanicul a confirmat pentru televiziunea SpeedTV ca planuruile USF1 de intrare in F1 vor fi oficalizate pe 24 februarie. "Sigur ca nu este suor sa obtii bani in plina recesiune. Cu toate acestea, in perioada recesiunii trebuie doar sa ne adaptam la schimbare si sa restabilim granitele. Asta incercam sa facem cu USF1 si asta face FIA cu regulile F1. Stim ca suntem intr-o industrie de diverstiment si toate aspectele USF1 vor reflecta acest lucru", a declarat Windsor.

USF1 va avea sediul central in Carolina, insa echipa planuieste sa isi stabileasca o baza permanta si in Europa, pentru sesiunile de teste si sezonul european al F1. O posibila locatie este in Azkoitia din nordul Spaniei,mai ales ca baza cuprinde si un tunel de vant la standardele F1.

Taguri: USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru