USF1 va avea doua zile suplimentare de teste

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.01.2010
USF1 a primit un bonus de doua zile de teste aerodinamice in linie dreapta datorita faptului ca este singura echipa cu sediul in Statele Unite ale Americii.

Potrivit regulamentului sportiv pentru sezonul 2010, echipele din Formula 1 vor avea la dispozitie numai patru sesiuni de teste, programate pe parcursul lunii februarie. In plus, fiecare echipa are la dispozitie patru zile de teste aerodinamice in linie dreapta, care pot fi inlocuite la alegere cu utilizarea tunelului de vant.

Cu toate acestea, FIA a decis sa suplimenteze numarul de zile de teste aerodinamice de la patru la sase pentru USF1 Team, intrucat aceasta are sediul central in Statele Unite ale Americii.

"Am primit o dispensa speciala pentru a avea sase zile de teste, fata de patru cat este limita pentru celelalte echipe. Este un exemplu referitor la modul in care FIA si echipele ne primesc in competitie", a declarat Peter Windsor (foto), directorul sportiv al echipei, pentru publicatia Autosport.

USF1 Team a primit deja permisiunea de a testa monopostul in complexul Barber Motorsports Park din Alabama, Statele Unite ale Americii.

Via | Autosport

Taguri: USF1

Comentarii (1)

  • ei na...
    asa ma enerveaza ca sunt atat de putine zile de teste!ar trebui sa fie 4 sesiuni oficiale,si restul private unde sa se perceapa dublu cat se percepe intr-o sesiune oficiala.asa participa numai cine doreste si isi alege ce configuratie a traseului doresc echipele.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru