USF1 vrea sa lipseasca de la primele patru curse din 2010

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 20.02.2010
USF1 a solicitat permisiunea FIA pentru a lipsi de la primele patru curse din acest sezon, desi acest lucru este interzis de regulamentul sportiv.

Speculatiile privind problemele financiare ale echipei USF1 au inceput sa prinda contur la finalul acestei saptamani, cand americanii au confirmat in mod public ca negociaza cu FIA posibilitatea de a absenta de la primele patru Mari Premii ale anului.

Concret, USF1 vrea sa primeasca acordul FIA de a nu fi prezenta la cursele din Bahrain, Australia, Malaezia si China, sub promisiunea ca va participa in F1 incepand de la Marele Premiu al Spaniei.

In ciuda faptului ca Acordul Concorde prevede ca orice echipa are posibilitatea de a lipsi de la maxim trei curse, FIA a avertizat ca absenta de la un singur eveniment oficial echivaleaza cu incalcarea regulamentului sportiv si a Acordului Concorde.

In acest moment nu este clar daca USF1 va fi exclusa din Formula 1 daca nu va fi prezenta la Bahrain, insa situatia americanilor este complicata de faptul ca sarbii de la Stefan GP fac presiuni pentru a fi primiti in Formula 1 si au deja sprijinul lui Bernie Ecclestone.

Via | New York Times

Taguri: USF1

Comentarii (2)

  • sincer
    sincer mai bine ii descalifica de pe acum si ii dau voie lui Stefan GP sa concureze. Decat o echipa mai putin mai bine altii noi dar acelasi numar
    0 0
  • animal planet
    americans are the most dangerous snakes in the world
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru