Vettel regretă că a ratat pole position-ul în Ungaria

de Daniel Popescu
Sambata, 27.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a admis că spera să obţină pole position-ul la Hungaroring, dar este încrezător că poate recupera poziţia pierdută pe parcursul cursei.

Mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu un pic mai rapid şi să fiu în pole, dar avem un monopost bun şi o poziţie bună pe grilă.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel era considerat principalul favorit la pole position în Marele Premiu al Ungariei, însă germanul a fost învins cu numai 0.038 secunde de Lewis Hamilton.

Chiar dacă a lăsat să se înţeleagă că este dezamăgit de ratarea pole-ului, pilotul echipei Red Bull îşi pune speranţele în cursa de duminică.

"Ar fi o prostie să spun că ar fi trebuit să facem mai mult. Mercedes au avut un ritm bun în calificări, trebuie să fiu corect şi să respect asta. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu un pic mai rapid şi să fiu în pole, dar avem un monopost bun şi o poziţie bună pe grilă. Ar trebui să avem o cursă bună mâine şi sunt încrezător", a declarat el.

Cursa este foarte lungă şi este foarte cald, dar vom vedea ce putem face pentru a obţine cel mai bun rezultat.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
La rândul său, Romain Grosjean speră să profite cât mai mult de locul trei obţinut pe grila de start de duminică după ce l-a surclasat cu trei poziţii pe coechipierul său Kimi Raikkonen.

"Îmi place acest circuit, dar nu asta este important.

Este un weekend bun, am muncit din greu încercând să scoatem tot ce este mai bun la monopost. Ultimul tur a fost destul de bun. Cursa este foarte lungă şi este foarte cald, dar vom vedea ce putem face pentru a obţine cel mai bun rezultat. Pneurile soft sunt dificil de utilizat, dar cele medium sunt în regulă pentru monopostul nostru", a precizat francezul. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru