VIDEO: Aproape totul despre noile pneuri slick

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.03.2009
Automarket va prezinta o colectie de clipuri video prin intermediul carora Bridgestone si echipele din Formula 1 explica provocarile aduse de noile pneuri slick in 2009.

Una dintre cele mai importante schimbari de ordin tehnic pentru acest sezon competitional este reintroducerea pneurilor slick in Formula 1 pentru prima oara dupa 1998.

Dimensiunile pneurilor slick sunt identice cu cele cu santuri utilizate anul trecut, iar noua infatisare a monoposturilor va conduce la o degradare mai accelerata a cauciucurilor spate.

La fel ca anul trecut, Bridgestone, unicul furnizor de pneuri din Formula 1, va pune la dispozitia echipelor cate doua tipuri de pneuri la fiecare Grand Prix. Diferenta de consistenta dintre cele doua tipuri de cauciucuri va fi marita in acest an pentru a ingreuna alegerea pilotilor si pentru a spori spectaculozitatea din timpul curselor.

Mai multe echipe din Formula 1, precum si reprezentatii Bridgestone au oferit materiale video prin care explica pentru fanii Formulei 1 provocarile aduse de noile specificatii. Enjoy!

Hirohide Hamashina, directorul departamentului de dezvoltare al Bridgestone

Sediul central al Bridgestone

Hiroshi Yasukava, directorul de motorsport al Bridgestone

BMW-Sauber

Nick Heidfeld, BMW-Sauber

Ferrari

McLaren

Jonathan Neale, Managing Director la McLaren

Heikki Kovalainen, McLaren

Red Bull

Mark Webber, Red Bull

Renault

Toyota

Via | Bridgestone

Taguri: feature, pneuri, slic, video

Comentarii (2)

  • aproape .... nimic despre slick-uri
    un singur lucru apreciez la acest material/articol: rabdarea de a pune toate filmuletele...
    dar ele nu ne spun nimic despre slick-uri... de arata cum monteaza slick-ul pe masina... si cum scoate husa care tine cauciucul la o anumita temperatura...
    daca ar fi fost intradevar aprope totul despre slick-uri.... mi-ar fi placut sa vad niste grafice de performanta intre slick-uri si vechile tipuri de cauciucuri... sa vad diferente intre cit tin acestea si cit tineau cauciucurile de anul trecut... cu cit se imbunatateste timpul unei masini de f1 in comparatie cu anul trecut.... dar ma rog... poate cer eu prea multe....
    1 0
  • thumb down big time
    si eu cand am citit titlul articolului am zis : mama, sigur e ceva interesant si doream sa aflu lucruri noi dar cum zicea si blez mai sus, de apreciat doar rabdarea de a pune linkurile video. era o vorba batraneasca care zicea asa: daca te apuci sa faci un lucru, fa-l cat poti de bine. F1 Champ = winner some webmaster/admin's friend :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru