VIDEO: Kubica a concurat cu un telefon în cockpit în Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.12.2010
Robert Kubica a descoperit un telefon în cockpit în timpul unei sesiuni de antrenamente din Bahrain, potrivit unui clip video prezentat miercuri de Lotus Renault GP.

Lotus Renault GP a publicat miercuri un clip video inedit, care îl prezintă pe Robert Kubica în timpul ultimei sesiuni de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain.

În timp ce rula pe circuit, polonezul a descoperit un telefon mobil în cockpit şi a cerut sfaturi din partea echipelor, iar inginerul său i-a transmis să revină la boxe pentru a preda dispozitivul. "Am un telefon în cockpit, cineva şi-a uitat telefonul în cockpit. Ce ar trebui să fac? Îl arunc sau vin la boxe?", a întrebat polonezul prin radio, iar echipa i-a transmis "Ok, Robert, intră acum la boxe".

În urma acestui răspuns, Kubica şi-a trasat imediat planul prin care să scape de dispozitiv. "Voi opri în exteriorul garajului, voi pasa telefonul şi voi continua".

Iată imaginile furnizate de Renault:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru