VIDEO: Lectii de pilotaj cu Michael Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Va prezentam 5 clipuri video care demonstreaza inca o data de ce Michael Schumacher a castigat 7 titluri de campion mondial.

Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1, fiind singurul care a reusit sa-si treaca in cont 7 titluri mondiale.

Pe langa aceasta performanta majora, fostul pilot al echipelor Benetton si Ferrari detina recorduri pentru cele mai multe pole positionuri (68) sau cele mai multe victorii (91), acumuland un total impresionant de 1369 de puncte in intreaga sa cariera.

Insa dincolo de aceste numere seci, Schumacher si-a demonstrat talentul pe circuit, iar clipurile video de mai jos confirma din plin acest lucru.

Enjoy!

Schumacher la Imola in 2004

Schumacher la Suzuka 2006

Schumacher il depaseste pe Kimi Raikkonen

O depasire marca Schumacher

O noua depasire in stilul Schumacher

Taguri: Schumacher, video

Comentarii (38)

  • no comment...
    le-am mai vazut....este superb sa vezi asa ceva...nu ai ocazia sa vezi asa ceva foarte des...mov1...ce frumos a controlat in sicana de la imola...mov2..in japonia daca nu il trada motorul avea sanse foarte mari sa castige 8 titluri mondiale...mov3.. acea depasire nu va fii uitata...a fost o cursa superba...cei 2 piloti kimi si fisico au muscat-o rau...mai ales fisico...+ ca din cauza lui a avut si acea pana de cauciuc...nu merita...dar daca Dumnezeu asa a vrut sa fie asa a fost...mov4...daca nu gresesc depasirea a facut-o in 1995 la nurburgring...in ultimul tur parca...mov5...nu mai are nevoie de comentarii...SCHUMI a fost pentru formula 1 ca Eminescu pentru literatura romana.
    0 0
  • da......
    extraordinar material daniel..........la mai multe
    shumacher este unic si nimeni nu il va intrece vreodata
    0 0
  • @admini
    Aratati si depasirea ce i`a administrat`o Mika neamtului , celebra depasire !
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ce tare film :)
    Daca ati urmarit ultimul film... il depaseste pe "HERO" :)))) chestia tare este ca pe locul 4 si 5 este Irvine ;)))) Cel putin asa grafica :)))
    0 0
  • clipul 5
    Si cat de corect pilota neamtul....(vezi depasirea lui David)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Erata :)
    Mda... asta cu hero este numele filmului :)))
    0 0
  • penal!
    bogdan_197 sunt tare curios care-i parerea ta despre senna, prost si in special shumacher?
    vizavi de ultimul clip :cand david a derapat shumacher trebuia sa iasa in decor si sa-i faca loc sa redreseze asa-i?

    0 0
  • Daniel Popescu
    ptr a nu fi acuzat de ceilalti useri care nu sunt fani ai lui schumy va sugerez sa dati si filmulete cu alti piloti[senna ,prost mansell,hakkinen].dar cel mai important ar fi sa dati acrosajul villneuve-schumy din ultima cursa din 1997 sau cursa de la indianapolis din 2003 cand schumy depasesete pe drapel galben iar comisarii de cursa trec cu vederea acest lucru.si nu i-as acuza de miopie din moment ce pe montoya l-au penalizat in mod discutabil in urma unui acrosaj cu barrichello[ferrari].in acest fel montoya care se lupta ptr titlu a fost eliminat din cursa.iar daca schumy ar fi fost penalizat kimi ar fi iesit campion.asta este viciere clara de campionat d-le admin si d-lor ferraristi si schumysti.acei ferraristi care cred ca ferrari,schumy si cei cativa useri de pe aici sunt buricul pamantului.nu sunteti voi si nu veti fi niciodata detinatorii adevarului absolut in f1.aratati filme d-lor admini si cu rautatile pe care la faceau schumy si ferrari.doar asa veti fi impartiali si in slujba tuturor userilor.
    0 0
  • comentatori RTL Klub
    Niste filmulete foarte faine. Uitati-va la RTL-klub (daca mai si intelegeti ceva), aici o fost doar o mostra din comentariile lui Palik Laszlo si Czolner Gyula.
    0 0
  • inca ceva
    aratati cum a proptit masina de-a latul pistei in calificarile de la monte carlo din 2006.sa inteleaga toti ferraristii si schumystii[ care nu vad altceva decat ferrari si schumy]adevaratul caracter al idolului lor.si sunt mult mai multe de aratat.
    0 0
  • @painkiller
    David a derapat iar neamtzul s-a dus in el direct si fara replica! Parca am mai vazut faza asta cu Villeneuve in '97 in Spania la Herez , dar atunci Jaques a fost mai tare ca David . Ferraristul mereu a facut asa , insa nimeni n-a vazut , m aintreb de ce? Parerea mea ramane ferma : Senna cel mai bun! Este doar parerea mea , Schuimacher = cel mai titrat , nu mi`a placut niciodata ! Again , este doar parerea mea!
    0 0
  • flamer?
    lumea nu-si va aminti de shumacher cum a proptit masina la monte carlo ci de cele 7 titluri mondiale si de toate recordurile doborate.
    PEACE!
    ce ma distreaza pe mine la culme e ca unii au impresia ca formula 1 ar fi un sport al moralitatii si al "domnisoarelor" inocente .
    0 0
  • @painkiller
    Hai sa-i vedem ca la hockey sau fotbal cum se scuipa si se injura :)) Tu nebunule tu , talentatule:)) Mai tii minte cum a sarit la David pe ploaie ls Spa cand idiotu` de neamt a intrat direct in el? Ce nervos era? Sincer doar prin Champ-car am vzut asa ceva (vezi Paul Tracy ). GET A LIFE!
    0 0
  • trist...
    ratiunea a pierdut si de aceasta data ... din pacate!
    0 0
  • d-le admin
    aratati cursa de la suzuka din 2005 cand kimi a plecat de pe locul 17 i-a depasit si umilit pe schumy si alonso ,iar in ultimul tur il depaseste pe fisichella si castiga cursa.aratati si filmulete din astea d-lor.nu numai schumy.f1 n-a fost si nu se va rezuma in vevii vecilor doar la ferrari si schumy.
    0 0
  • rectificare
    vecii vecilor.
    0 0
  • aratati finalul cursei din austria din 2002
    cand barrichello este umilit de-a dreptul si fortat sa-i cedeze locul lui schumy.si stici ce este mai rau in acest lucru.schumy nici nu avea nevoie de asa ceva.oricum ar fi castigat titlul.lumea va ramane si cu aceste amintiri paikiller.daca tu crezi contrariul te inseli rau de tot.
    0 0
  • pentru toti cei ce nu-l stiu cu adevarat pe Schumi'
    http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE&feature=player_embedded
    0 0
  • poate lumea uita...
    nu stiu daca isi aminteste lumea cum intrau Prost si Senna unul intr-altul cind era vorba de titlu mondial...si totusi nimeni nu zicea nimic( foarte discutabila sportivitatea celor doi in unele situatii)...si toate astea pt ca se respectau totusi.
    Schumi a fost pt F1 ca Zidane in fotbal: a dat un cap in gura unui adversar in finala CM dar sa nu uitam Franta n-ar fi cistigat niciodata nimic fara el...sunt dispus sa iert asemenea gesturi la acesti campioni si prefer sa ma bucur de ce au realizat
    0 0
  • a da, uitasem
    pt cei ce nu-l suportau pe Schumi am o veste proasta: a revenit, numai ca acum sub numele de Vettel; o fi si asta un pilot mediocru pe linga Raikonnen, poate chiar 'nesportiv' .
    SPER din tot sufletul sa fie asa!!!
    0 0
  • @bogdan_197
    frate iar dau de tine...sa nu uitam ca pentru gresala din `97 schumi a pierdut titlu...si mai taceti din gura...cu schumi si cu altii ca nici pilotul vostru favorit nu a fost mai bun...ce senna nu a facut niciodata nici o gafa...sa nu ma faceti sa deschid dosarul...asa ca taceti din gura
    0 0
  • @bogdan_197.
    poi normal ca a sarit la el...ce ai fii vrut sa il lase david sa il depaseasca iar el sa-si piarda locul la mclaren??...nu uita ca david era cu un tur in urma...a facut orice numai sa iasa hakkinen campion...si alea 2 titluri pe care le-a luat lea luat din noroc
    0 0
  • @nemetleo
    lasai mah k nu ai cu cine sa discuti...ei nu isi vad lungul nasului...ei nu vad in fata numai hakkinen si senna...nici astia 2 nu au fost mai buni...in 89 cand senna era in echipa cu prost cu a intrat si la blocat sau nu mai stiu...a intrat in el doar pentru titlu mondial...in 80% din greselile pe care le-a comis schumi a fost penalizat..asa ca...mai taceti...imi place ultima fraza a ta: sunt dispus sa iert asemenea gesturi si sa prefer sa ma bucur de ceea ce au realizat...perfecata dreptate
    0 0
  • @scuderia and all
    acum citiva ani cind l-am intrebat pe un prieten cu cine tine la F1, mi-a raspuns: "Mi-e indiferent, numai sa nu cistige Schumi!"; mi s-a parut haios si trist in acelasi timp.
    fiecare poate face galerie pt cine vrea si e bine asa; l-am admirat pe Senna cind dintr-un pilot mediocru pe ploaie a ajuns cel mai bun in periaoada sa; cu Schumi am crescut si as minti daca as spune ca nu ma deranjeaza cind vine cineva sa-i reproseze tot felu de magarii( vreau sa zic din 96 in 2000 numai eu stiu cit am injurat in fata tv-ului :) );
    Mi-as dori un cuplu Schumi-manager si Vettel-pilot la Ferrari in urmatorii ani...dar si piloti ca Alonso, Kubica, Buemi la echipe capabile sa cistige curse.
    In cel priveste pe Vettel am avut bucuria sa-l vad pe viu la Monza anul trecut la chiar prima cursa de F1 la care am asistat. Pt cei care inca nu au fost la o cursa de F1 si sunt fani le recomand sa faca un efort in aceasta directie: merita! :)
    0 0
  • @nemetleo & all
    Frumoasa comparatia cu Zizou .. am fost (si inca mai sunt) fan Real Madrid datorita in mare parte lui, pacat ca si-a incheiat in asa maniera cariera. Si inca o dovada ca sportivii au si defecte pentru ca, la urma urmei sunt oameni, nu roboti.Schumi a avut o declaratie in 1997 intr-o revista de specialitate, iar titlul suna asa :"Sunt un om, nu o masinarie". NU am fost niciodata fan Schumacher sau Ferrari, cred insa ca el (impreuna cu o echipa de ingineri, mecanici si manageri geniali) a fost cel care a adus echipa pe culmile gloriei. Ceea ce e foarte adevarat e faptul ca nu prea a avut rivali la castigarea titlurilor in anii 2000-2004, in afara de Raikkonen in 2003. Iar pt angusyoung si fiindca imi amintesc cu nostalgie de performantele lui Kimi la McLaren ...I hope you will enjoy it!! http://www.youtube.com/watch?v=lFHy_ieU3Pc&feature=related
    0 0
  • hellooo:)
    Imi place cand va certati aiurea,e asa de distractiv...mai e un pic si poate si va bateti.Pana la urma fiecare tine cu preferatii lui,dar sunteti absurzi la culme sa va contrati in felul acesta.Dar nici saracul Scumacher nu e de vina ca timp de mai multi ani lumea a uitat sa construiasca masini de curse. iar Ferrari a luat totul ani la rand.
    Cat despre cine e mai bun si cine ce a facut....mai bine ne amintim doar de ce este frumos,restul e istorie.
    0 0
  • f1 champ
    mai bine ne batem si ne certam in F1 Champ; ca nici nu e totul perfect :)
    0 0
  • @all
    poate nu ati citit bine titlul stirii...este LECTII DE PILOTAJ..de ce sa ii postezee greselile...defapt voi ati vrea sa-l vedeti si mort...asta nu se poate...toti cei care il critica nu sunt in stare sa ii se ridice nici macar pana la degetul mic de la picior...asa ca gasiti-va alta stire unde sa commentati...lasati regele in pace
    0 0
  • @schumi
    Recorduri
    Record Numar
    1 Titluri de campion mondial 7
    2 Titluri mondiale consecutive 5
    3 Victorii 91
    4 Victorii cu o singură echipă 72 (cu Ferrari)
    5 Victorii în aceeaşi cursă 8 (în Marele Premiu al Franţei)
    6 Locuri secunde la final de cursă 43
    7 Podiumuri (locurile 1, 2, 3) 154
    8 Curse consecutive pe podium 19 (MP al SUA 2001 - MP al Japoniei 2002)
    10 Curse în puncte 190
    11 Ture la conducerea cursei 4741 (22,155 km)
    12 Pole position-uri 68
    13 Starturi din prima linie a grilei 115
    14 Tururi rapide 76
    15 Duble (pole ÅŸi victorie) 40
    16 Triple (pole, tur rapid, victorie) 22
    17 Puncte 1,369
    18 Curse terminate succesiv 24 (MP al Ungariei 2001 - MP al Malaeziei 2003)
    19 Victorii într-un sezon ca vicecampion* 7
    20 Victorii într-un singur sezon 13 (2004)
    21 Tururi rapide într-un sezon* 10 (2004)
    22 Puncte într-un singur sezon 148 (2004)
    23 Podiumuri într-un singur sezon 17 (2002)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @All
    Oameni buni, luati o pauza. Nu trebuie sa va placa de Schumacher, nu trebuie sa va placa de nimeni. Dar este bine sa discutam, sa ne distram si mai ales sa ne simtim bine, iar daca facem asta fara sa jignim pe nimeni si fara sa ne enervam este bestial de frumos :)

    Asa ca sa lasam fiecare favorit in pace, pentru ca fiecare exista pentru fanii lui. De aia suntem multi si de aia acesti piloti extraordinari exista.

    Apropo... se apropie cursa din Bahrein :))))
    0 0
  • schumi
    ati uitat ca in spatele lui erau TODT si BRAWN asa ca impartiti performantele lui la doi.ASTA-I ADEVARUL CIT DESPRE NEAM PROST CIT CUPRINDE.CIT A CONCURAT IN F1 INTOTDEAUNA AM TINUT CU ALTCINEVA.
    0 0
  • @scuderia
    Nu sunt si nu voi fi fratele tau , Doamne fereste! Ceea ce s`a intamplat la Spa a fost grseala tampitului de neamtz...Mai uita-te o data la cursa ca si-asa nu intelegi nimic din F1:)
    0 0
  • aratati finalul cursei din austria din 2002 de angusyoung
    EXACT! Acolo s-a vazut "valoare" lui Shumacher care a fost sustinut mereu de Bernie > Sa vezi acum ce replici imi iau:))))))))))))))))
    0 0
  • gigioc
    @all
    WRC rullz!
    0 0
  • @bogdan_197
    datele telemetrice au aratat ca david a ridicat piciorul de pe acceleratie in belgia 98...cand schumi era chiar in spatele lui...asa ca mai taci din gura...tot eu nu inteleg din f1 nik asa-i?...dute si lasa-ne...fa-ti site si posteaza pana cand vin eu sa zic HO.
    0 0
  • normal...
    ca a sarit la lacheul ala de coulthard, un inconstient care putea sa-l omoare, doar pentru a-i tine spatele "memorabilului" sau coleg plangacios mika... si acum stau si ma mir cum FIA nu l-a exclus din viata sportiva pe scotian! in cea ce-l priveste pe michael schumacher, precum si pe alti piloti campioni mondiali din perioada lui (mika, fernando), ma mir cum oamenii privesc cateva filmulete adunate in x ani de cariera si-i declara genii... parerea mea e ca ultimul mare geniu nascut in lumea motorsportului este VALENTINO ROSI... cu el, in fiecare cursa poti sa faci un filmuletz cu ceva remarcabil, nu cateva in 15 ani de cariera! parerea mea, sper sa nu mai sara lumea cu gura sa ma jigneasca pe aici...
    0 0
  • invidiosilor
    ati uitat cum arata ferrari cand a ajuns schumi la ei?
    si cum arata ferrari cand nu a mai concurat?

    un geniu o sa fie totdeauna hulit.
    schumi ramane schumi, oricat de invidiosi ati fi voi.

    @BurningFlame
    de ce amesteci motogp cu F1?
    singura asemanare este ca atat in motogp cat si in F1 trebuie sa fii extrem de bun doar sa te afli pe grila de start, in rest sunt total diferite.
    in fiecare cursa de motogp se intampla ceva remarcabil, si nu e doar rosi cap de afis
    sper ca esti si calaretz, si ca intelegi ce spun
    numa' bine
    0 0
  • |
    |^|
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru