VIDEO: Primele tururi onboard la Abu Dhabi!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.10.2009
Automarket va ofera primele tururi onboard pe noul circuit de la Abu Dhabi, care prevede inclusiv un tunel la iesirea de la boxe!

Noul circuit de la Abu Dhabi a gazduit saptamana trecuta o prima sesiune de teste neoficiala, la care a participat si Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna.

Brazilianul a pilotat un bipost de Formula 1, iar imaginile video inregistrate de camera amplasata pe masina dezvaluie cateva caracteristici complet inedite ale circuitului. Astfel, iesirea de la boxe pe circuit se face printr-un tunel, pista avand o lungime totala de 5.554 km si 21 de viraje.

Circuitul se preteaza foarte bine tehnologiei KERS, intrucat beneficiaza de cea mai lunga linie dreapta din Formula 1, 1.2 km, dar si de patru zone de franare violenta. Potrivit jurnalistului britanic James Allen, circuitul de la Abu Dhabi are multe puncte in comun cu cel de al Singapore, astfel ca echipele care au avut performante bune in cursa pe timp de noapte pot miza pe un weekend fructuos si in ultimul Mare Premiu al sezonului.

Iata cateva imagini edificatoare cu circuitul de la Abu Dhabi, preluate de la camera video amplasata pe bipostul lui Bruno Senna:

Via | James Allen

Taguri: Abu Dhabi, video

Comentarii (1)

  • e de urmarit
    ori merge prea incet pt filmare ori este un circuit lent...eu sper sa nu fie asa lent...un circuit interesant iar iesirea de la boxe e ceva nou
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru